PR CUAET
-
Просто в выписке остаток денег на карте 3000 КАД, если это написать, не будет ли проблем? Я ж так понимаю они хотят чтоб показали деньги на весь период учёбы, но учёба в школе ж бесплатная....запуталась совсем(
-
Дякую, вчора я перевірила, час оновився вже пише що 40 днів обробка… чи то просто мені так щастить, мені поки не горить, тому просто буду чекати
-
Подскажите, пожалуйста, что писать в аппликации в разделе funds available for my stay, если подаёмся на стади пермит в школу ребёнку
-
По итогу кому лучше сейчас Тем кто обновил данные или наоборот, не обновлял? Я слышал вроде уже начали напрягать тех кто обновил данные, но не вдавался в подробности
-
Разве за не обновление данных могут в суд позвать? Там же вроде только штраф начинает капать
-
Можливо. Тепер вже не перевіримо. Але я, знаючи власні обставини, як раз дуже не хотів отримати той самий статус "в розшуку", адже формально це могло б дати привід для гіпотетичного майбутнього суду ( у випадку будь-яких подальших теоретичних проблем із військовим обліком\повістками і т.п.) вказувати на початок з цього моменту перебігу строку мого ознайомлення із власним обов'язком щодо персональної явки до військомату. Але то таке. Перестраховки
-
Дякую вам за відповідь
-
Ну так потенційні штрафи можна відбивати як раз вказуючи, що вимоги закону (поінформувати про нові дані) виконав, а про необхідність явки персонально повідомлений належним чином не був. Звісно, що за сильного бажання суд прийме і повідомлення через імейл за доказ. Але на момент перших звернень через імейл я ж навіть не був певний, що на той мій імейл хтось відповість. Крім того, принаймні до останніх років, суди просто так звичайні імейли не вважали належним доказом поінформування особи про щось. Там тільки спеціальні імейли з електронним підписом приймалися. Може зараз щось і змінилося, але в мене таких відомостей нема. З Дією та Резервом все складніше, це все ж електроні портали з персоніфікованою шифрованою авторизацією. За бажанням їх цілком в суд можна тягнути як докази
-
Ну там кью ар код который ведет на официальный сайт
-
То ж два табори є: - обновив дані, то все, тебе заберуть з канадського села прямо в армію) - не обновив дані, то все, тебе заштрафують по старій адресі Я прихильник зробити «по закону», щоб якщо електронна повістка чи ще щось, сміливо казати в суді (по біженству 😁) що виконав всі умови і тут таке
-
Дякую вам за відповідь
-
Пейстаби або виписки з банку мають бути, як доказ того що зп була сплачена вам, так.
-
Хотел рассказать про потеряные/украденные паспорта. Предыстория. Если у вас уже есть два действующих загранпаспорта (не просроченные с актуальной информацией) то Вам могут отказать в изготовлении нового. Для того чтобы изготовить новый, вам нужно один «потерять» С сайта консульства : У разі втрати або викрадення попереднього паспорта до заяви додається документ (протокол, довідка тощо), виданий компетентним органом держави, в якій було втрачено або викрадено паспорт, що підтверджує факт звернення власника з приводу його втрати або викрадення. Сегодня я ходил в Toronto Police, обьяснил ситуацию, что потерял паспорт. У меня уточнили где мог потерять и когда. Взяли мой id, копию утерянного паспорта, сказали подождать 2 минуты. Через пол часа дали номер репорта в их системе написаном на листке. На просьбу дать официальный документ, сказали что не выдают. Сказали Косульство само может запросить репорт или я сам могу его заказать за отдельные деньги в главном офисе Toronto Police, или на сайте. www.tps.ca/services/records-release/loststolen-passport-reports/#:~:text=Phone%3A%20416%2D808%2D8244,30%20p.m.%2C%20excluding%20statutory%20holidays. Этот рапорт стоит 39.55 кад. На данном этапе я написал на почту консульства - нужен ли им рапорт, или хватит номера, и жду ответа. Сообщу как будет ответ.