PR CUAET
-
Простимо словами , для отримання візи потрібні підстави. Перміти і є тими підставами, які спрощують це процес Візи потрібні тільки для вʼїзду в країну , тому і написав про те,що якщо потрібні. Якщо не плануєте їхати і повертатись , можна і без віз
-
да им как то все равно, каа вы себя чувствуете, там аргументы нужны на грани жизни смерти. А пока все дружно пытаются натянуть сову на глобус, реально. аргументы здесь перечисленные- ни о чем, видела 2 коммента всего , где серьезные проблемы и люди не могут подать по экономической, остальным просто лень
-
Умови для Wealthsimple Unlimited commission-free trading of stocks and ETFs, options $2 USD to $0.75 per contract depending on account balance.
-
Урядовий сайт Canada.ca Тут все і візи і перміти
-
Замовте доставку DHL. Так найшвидше.
-
Щиро дякую!
-
Дівчата , підкажіть, будь ласка, чи є в кого інфа, коли працює на свята консульство в Едмонтоні. Бо иільки побачила, що наче паспорт прибув дитини. І не знаю, чи їхати сразу завтра, післязавтра автобусом. Чи почекати до понеділка 23 грудня, там мене зможуть відвезти родичі. Чи вони вже не працюватимуть 23??
-
Паспорт зараз виготовляють за 7-12 днів. Головне це доставка. Якщо чекати диппошту, то це від 3 до 6 місяців. Якщо DHL то тут є три етапи після замовлення доставки. 1. Як швидко консульство підтвердить доставку і МЗС передасть паспорт кур'єру. Від 1 до 4 тижнів. 2. Доставка з України в консульство. Від 7 до 14 днів. 3. Внесення в базу даних паспорта вашим консульством. Від 1 тижня до .....не знаю скільки. Так що рахуйте самі що краще вибрати.
-
Дійсно схоже на помилку, бо в повернутій аплікації відсутня ціла секція в schedule A, де вказувала місця проживання чоловіка за останні 10 років.
-
Привіт .що значить АОР? ми подалися у травні на пр. В серпні вже закінчується work permit. Що робити? подавати на продовження work permit ЧИ сподіватись що до серпня почуємо ПР
-
Треба заповнити форму на зміну даних та відправити поштою IRCC