PR CUAET
-
User Карина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Пане @OstapBosak , допоможіть порадою, що людині робити, ситуація виглядає терміновою.
-
User Диана Фаризова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Допомогти в чому - жити з надією і нічого більше не робити? Тут теж багато підтримки, але кожний обирає для себе сам: жити надією чи реальними діями. Якщо заздалегідь продумувати план Б, можна захистити себе від відчаю в майбутньому. Якщо Ви подавалися самі і відчуваєте, що кейс слабкий, то у Вас є кілька варіантів: 1. Продумати план Б. 2. Додати до кейсу документи, які його підсилять (така можливість є). 3. Позіхати та хейтити, нічого більше не роблячи. Кожний вибирає для себе сам. Це лише варіанти, без відношення до конкретних людей.
-
За співчуття ми всі отримали можливість приїхати сюди і за співчуттям звернулися до уряду Канади через цю програму. Це все про «пожаліти» тут. І назва програми саме така, а не план б. Всі аргументи відкидаються як слабкі, я не бачив ще коментар в стилі-Так ось знайома виграла кейс, в неї такі то такі то докази, кому підходить - додайте до свого кейсу.
-
User Артем has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Читаю тільки : війна- не аргумент, окупація- не аргумент, діти - не аргумент, все не аргумент. І якщо б могли податися по економіці то люди б подалися, то ж постійно про це казати не бачу сенсу в рамках гуманітарної програми
-
Майже. В Wise підчас створення переказу вказується українська валютна карта як джерело та канадський банківський рахунок як отримувач. Й все. Тобто не робив окремий крок «покласти на Wise аккаунт»
-
User Liza has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Жанна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Так, я робив віртуальну валютну нову. Від продажу нерухомості отримав гривню в укр. банк, й купляв валюту раз на тиждень, бо обмеження, клав її на нову віртуальну, з якої через Wise тягнув в Канаду.
-
Доброго всім. Потрібна порада. Новий закордонний паспорт є в дії , дата видачі написано 1.10.24 . На МЗС висить але не доставлений до дип установи. Чи є сенс оформлювати DHL чи то вже запізно. (Я шось запрацювалась і не зрозуміла взагалі про доставку паспорта, чи треба оформляти доставку окремо чи нє, в коснсульстві казали чекайте 3 місяці, от три місяці минуло з моменту «документ» виготовлено… ) я не думала що мало би бути альтернатива доставки…. Короче затупила. І от зараз знайшла інфу шо то можна доставити за допомогою DHL але там з моменту виготовлення. А моє виготовлення вже висить як 3 місяці….. буду дуже вдячна за пораду
-
Доброго ранку шановна громадо . Підкажіть будь ласка , якщо я з 17 років не проживав у Україні та ніколи не служив , і не маю військового квитка , що мені треба показувати для міграційного офіцера? Дякую за відповідь
-
Канадський банк наперед попередив, що буду заводити Х грошей на свій рахунок з-за меж Канади, бо продав нерухомість. Показав їм фото договору продажу, фото квітанцій оплати податків в Україні. Щоб в них не було потім до мене питань.