PR CUAET
-
А довідку з дії і анкету за вашим посиланням - все треба перекладати/заповнювати на англійській? Чи можна всі ці документи надавати на українській мові?
-
В новій програмі поки що немає всього того, що ми хочемо, тому не досить зрозуміло чому вона така як є ... Наприклад по Альберта опотьюніті стрім лише один головний аплікант подає повністю всі документи, чоловік/дружина, що йдуть разом, набагато менше вимог і документів
-
якщо в новій програмі можна буде заявляти подружжя, якого немає в Канаді – то таке отримання для нього PR буде набагато швидше, ніж потім за Програмою Спонсорства подружжя з додатковим навантаженням за отриманим для нього воркпермітом, медстраховками, візою, якщо її не було, та інше . Тому пропозиція "за новою програмою 23.10.2023 не потрібна для родичів" – ну якщо їх можна буде заявляти у цій програмі – на ніх треба також робити анкети з необхідними додатками, бо це швидше і одразу PR. Але хтось може і не заповнювати і на них аплікації у пакеті за програмою 23.10.2023, тоді вони не отримають PR із основними заявниками. Але потім ще є постійно діюча Програма Спонсорства для подружжя - ну такі так, можна потім довше і дорожче подати на цю програму з тими ж анкетами та довідками про не судимість та інше і по кількох етапах отримати за підсумком той же самий PR. Ще раз - ніяка людина в Канаді без формування на ньго аплікації з додаванням всіх довідок як і на основного заявника, як ви написали ось тут t.me/prcuaet/4/7315 - PR не те що не отримують, їх навіть розглядати не будуть, бо нема на ньго анкети тому і нема кого розглядати. Ви реально думаєте, що коли хтось впише в свою анкету своє подружжя, то це подружжя відразу отримує PR, навіть з якимось судимостями чи ще з якимось шлейфом з його життя без ніяких звірок даних, які повинні бути в його персональної анкеті?
-
ви щось чули про те, як імміграційні адвокати радять деяким при реєстрації в Express Entry за програмами FSW, та й СЕС - не додавати подружжя, тому що подружжя зменшує сукупність його балів, якщо у неї/ній немає еволюйованого диплома мінімум бакалавр та акредитованого сертифіката з іспиту англійської чи французької з потрібними оцінками? Тоді без подружжя в базі-аплікант набирає потрібні бали та потрапляє у відбір раунду та отримує ІТА. А з подружжям він би це не зміг. Але тоді його подружжя не отримує PR. Але PR отримує аплікант і потім своє подружжя він може вже привезти за ПРОГРАМОЮ СПОНСОРСТВА, бо вона не була заявлена в його програмі. Тому, як я й написала вище – на кожну особу потрібну заяву або в тій самій програмі, що й основний заявник, або в іншій. До речі, як я розумію, діти ніяк не впливають на бали ЕЕ, тому їх заявляють та привозять одразу з PR. Тому, мабуть, ви такі мали на увазі ПРОГРАМУ СПОНСОРСТВА для подружжя і ця програма діє постійно як для подружжя, яке за межами Канади, так і в Канаді, і, як я розумію, не потребує лотереї на відміну від спонсорства батьків. Поки що очікуватиметься рішення за програмою спонсорства - подружжя, яке в Канаді, може отримати ворперміт. І розгляд за програмою Спонсорства подружжя та дітей має пріоритет перед спонсорством інших родичів. Але ж це рішення потрібно чекати і воно не буде швидким . Ось на офіційному сайті все це прописано www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/non-economic-classes/family-class-process.html#goals
-
Це лотерея скоріше
-
Я так розумію ви або не читаєте, або розумієте сказане якось не так як людина має на увазі і потім аргументуєте до того, що самі собі зрозуміли )
-
Ця спеціальна програма (нова програма з жовтня.. уточнюю ))) не потрібна для родичів першої лінії.
-
Є постійно діюча програма, відносно супругів та дітей.
-
....
-
Без програм - ніхто не отримує PR взагалі. Якщо вони отримують PR разом з мати , бо вона подала заяви на кожного як членів сім’ї - то вони йдуть по цієї ж програмі , що і мати. Якщо мати отримала, а вони ні - то потім або програма спонсорства з іі сторони , або інша окрема для них імміграційна програма, або та ж сама , якщо вони підходять для неї і вона ще діє.
-
Навіщо програма?) Подружжя та діти отримують ПР без цієї програми.
-
Приїде, подасть, та отримує. Якщо у жінки є ПР.
-
Ніхто «автоматично» PR не отримують. Навіть , візу. Деякі і візи чекали на всіх, хто був вказан в анкеті - але анкети потрібни на кожного. І на кожного , на кого заявляється PR, потрібно заповнювати всі дані, на дорослих отримувати довідки про відсутність судимості та інше. Бо кожного розглядають окремо зі всій його біографією
-
Цей?) В гуглі - police certificate Spain - > How te get...., на сайті canada.ca - > нижче на сторінці посилання на цей сайт.
-
Я сподіваюсь подаватись на PR по цієї нової програми, якщо моя донька встигне отримати PR, який чекає з 2021 року. Перш за все я це планую отримати для сина 13 років, який теж в Канаді зі статусом ТR. Якщо ця програма такі дозволить вписувати і подружжя, яке не заїжджало до Канади і там не знаходиться - так, я впишу і свого чоловіка, тобто, в пакеті буде заява і на нього