PR CUAET
-
Вписати можна, тільки інформативно. В якості даних, що є чоловік. Потім приїде получить ПР автоматично, якщо у жінки вже буде ПР.
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка можливо хтось робив евальвацію диплома отриманого в Азербайджані. Є питання )) дякую ☺️
-
нема акценту на чоловіках та дружинах. Є акцент на тих, хто заходиться в Канаді в статусі, чи знаходиться поза Канадою - тобто не заїджав в неї взагалі. А хто це - чоловіки, дружини, діти та інши - це не важливо. Бо в программі зробили зачимось акцент на цьому - "To qualify, Ukrainian nationals must be in Canada with temporary resident status...". І цей крітерий можуть встановити для кожного , хто вписан, бо в цьому пілоті дуже розширено коло суб`єктів до батьків, братів, онуків та інше. Мені теж більш подобається варіант "один в Канаді і всіх інших не з Канади вписав", бо в мене мій чоловік залишився в Харкові. Але треба готуватися також і до менш привабливих варіантів.
-
Місрад а-Пнім не видає справку про несудимість на руки. Тільки відправляє на організацію, що його потребує. www.gov.il/he/service/criminal-and-traffic-violation-record
-
:))) это просто местный феномен:)) я пытаюсь найти что то полезное в чате, просматриваю все новые сообщения, но не могу - вся лента в Юлии и ее "приколах":)) я подозреваю, что она перепутала 2 разные вещи (заявление властей про приоритет украинцев и анонс нового пилота) и у нее много времени устраивать тут кардибалет и писать бред всем подряд, самоутвержаясь за счет людей :) кстати, сейчас у всех с mental health обострение, поэтому нужно просто не реагировать на такое.
-
Це залежить від статусу в Ізраїлі. Загалом, справку можна замовити онлайн при умові що є номер теудат зеут. Я зазвичай раджу її замовляти на посольство Канади в Тель Авіві. Можна також на консульство Ізраїлю в Торонто.
-
ну якщо ви зараз самі вклинилися і щось мені написали - то хто з нас "не повинен відповідати"? Перш ніж писати - потрудіться спочатку пройтися по діалогу. Виявите, що я написала t.me/prcuaet/4/7266 комент консультантові, після чого мій відповідь йому вирішили "прокоментувати" чомусь 4 людини, включно з вами. Ви не хочете отримувати мої відповіді? Ну так навіщо ви мені написали ось це? Йдіть пишить ваши побажання іншим трьом своїм "колегам", щоб вони мені нічого не писали, бо ви не бажаєте це читати, та почніте з себе. PS. Хто ви така взагалі, щоб щось комусь розповідати кому він повинен відповідати/писати кому ні?
-
Для тих, хто хоче розібратися в Quizlet зняла детальне відео. Якщо є питання, звертайтеся. Quizlet | + ділюся САЙТОМ про який всі МОВЧАТЬ В цьому відео, я розповідаю та демонструю як користуватися платформою Quizlet і, як бонус, ділюсь ДУЖЕ КРУТИМ онлайн-ресурсом, де ви зможете знайти не лише нові слова, але й тренувати Reading тa Speaking 💬 не містить реклами, лише рекомендації від чистого серця
-
Юлия, у чому ваша проблема? Вам написав міграційний консультант відповідь. А ви і далі пишете свої токсичні домисли. Ви не консультант, можна будь ласка, вам не відписувати всім і вся і на все все свою думку?
-
не тільки, він ще й про онуків, та дідусів та бабусь, та дружин та чоловіків, у тому числі у цивільному шлюбі. Але ми не це обговорювали. Ми обговорювали, що вже є офіційна інформиція на офіційному сайту IRCC, що , цитую з сайту: "To qualify, Ukrainian nationals must be in Canada with temporary resident status...". www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/07/canada-launches-pathway-to-reunite-families-and-support-ukrainians.html#:~:text=To%20qualify%2C%20Ukrainian%20nationals%20must%20be%20in%20Canada%20with%20temporary%20resident%20status Та згідно неї - чоловік, який не в Канаді та не має статусу temporary resident - може не отримати PR, навіть якщо його дружина, яка перебуває в Канаді, подасть його на PR як члена своєї сім'ї. Є така вирогідність. Ось ми це і обговорювали.
-
Все кто в bc сочувствую вам, требования для получения pr конечно убийственные, но за то погода и местные пейзажи компенсируют хоть немного эту проблему.
-
Головна мораль - не приховувати данні - це так?
-
Це до речі про те, наскільки жорстко часто працює система імміграції. Коли, ми консультанти, тут часто закликаємо робити все по букві процедур і закону, навіть коли тяжко, довго чи дорого. Бо не зважаючи на безпрецедентно м'яке відношення до Українців зараз, помилки в іміграційних процедурах без перебільшення можуть бути фатальними і life-shattering