PR CUAET
-
визы CUET не выдавали кому то на продленный паспорт ?моим детям выдали до момента окончания продления … а то что вы описываете это ситуация выглядит так : паспорт действительный , но срок окончания действия около 6 месяцев ( примерно написал ). Паспорт продлен и подан на визу … ну естественно , что офицер даст визу по основной дате , а не по продленной на следующей странице ( он ее мог и не заметить) … я к тому , что это совершенно разные примеры и к моему вопросу отношения не имеют .
-
Проблема в тому що в таких ситуаціях підхід офіцера може бути не однозначний - за певних умов можуть прийняти а за певних і ні. Бо навіть з CUAET візами у декого були проблеми через продовжений паспорт бл візу давали до кінця діі паспорту а не продовження. консульство України надає рекомендації IRCC щодо дійсності документів, але IRCC не зобов'язане іх приймати до уваги і може робити регулятивні норми відповідно до свого бачення. Тому якщо у когось прийняли документи то це ще не означає що у всіх приймуть бо ситуація міняється майже щомісяця
-
спасибо , это правильный подход - не идти домыслами и предположениями , а обращаться к первоисточнику! Вы четко обозначили процитировав закон : ДЕЙСТВИТЕЛЬНЫЕ ПАСПОРТА НЕОБХОДИМЫ и НАШИ ПАСПОРТА ДЕЙСТВИТЕЛЬНЫЕ ( с продленным сроком действия ), значит все ок . Украина считает эти паспорта действительными и только Украина может сказать действителен ли паспорт или нет , Канада к этому отношения не имеет. Если IRCC не в курсе этого, то как мы визы получили то и заехали сюда ? Но у меня вопрос остался : У КОГО ЛИБО НЕ ПРИНЯЛИ ДОКУМЕНТЫ ИЛИ ОТКАЗАЛИ В ПРИНЯТИИ ИХ НА ПР ПО ПРИЧИНЕ ПРОДЛЕННОГО ПАСПОРТА ? ???!?!! спасибо домыслы а-ля : я считаю, что лучше перестраховаться , а вдруг отменят закон о продлении ( до окончания войны вряд ли ) принял , но давайте по существу
-
В імміграційному законодавстві чітко прописано що одним з обов'язкових елементів подачі є діючий паспорт. Знаю випадки коли відмовляли або повертали аплікацію коли у людей не було на руках діючого паспорту. Оскільки до війни в Україні поняття "продовжений паспорт" не існувало, то такий паспорт до війни не був легітимним (їх в принципі не видавали), з війною це змінилося і наразі цей паспорт є легітимним поки це не відмінять. Оскільки є ризик того що те що легітимне на сьогодні може стати нелегітимним в процесі розгляду то я б не ризикували подавати з подовженим паспортом. А якби подавала то писала б детальне пояснення чому новий паспорт отримати не можливо. Найбільша проблема буде з дітьми вклеіними в паспорт. Бо вони точно не відповідають вимогам чинного імміграційного законодавства Канади. Ім треба окремий паспорт для подачі на ПР
-
Сьогодні чоловік взяв з дії, у нас все працює
-
Но когда подвязываешь файл с номером в свой кабинет ircc, то появляется сообщение что биометрия действительна до... срок в соответствии с cuaet сдачей биометрии.
-
Зразки тем по запиту є в гуглі, на екзамені подібні
-
Отримала довідку про немудимість. Унизу сторінки підпис людини та його номер сертифікату, дійсний до певного часу. Що взагалі це значить хто-небудь знає? Як це впливає на саму довідку?
-
Я з вами згоден. Але це тещо називається uncharted territory. Тому ці речі часто можуть бути на розсуд офіцера, і як мінімум створювати зайві запитання. Якщо є можливість зробити новий паспорт - це варто зробити. Якщо ж такої можливості обєктивно немає, я ж не кажу не подавати, але розуміти потенційні ризики, і бути готовим пояснити ці моменти, якщо питання виникне.
-
в Малазии у меня был оверстей около 3х месяцев в 2014 году ( не было свободной страницы куда вклеить визу ,консул Украины поставил печать и расписался ( suitable for visa) на страницах для пометок…. в итоге все ок … все вклеили … а так я 16 дней ждал решения суда и мне грозило 5 лет тюрьмы )