PR CUAET
-
Забрали ❤️☺️
-
Звернутися в клініку в якій проходили медекзам. Зазвичай вони тримають інформацію до 1 року.
-
Просто подавайтеся без цього документу якщо проходили. На питання "Чи проходили медогляд за останні 12 місяців" тисніть ні, так як проходили 1.5 рік тому, вони повинні зарахувати вам тей старий що ви здавали, він повинен бути у них в системі. Якщо запросять новим, тоді вже будете перездавати (я теж намагався зробити дублікат, але в клініці сказали що ці записи зберігаються 1 рік, але можливо то у мене було так тільки)
-
Увага! Шахраї! Пропонують слоти на отримання нового закордонного паспорту! Адмін видаляє третій пост, може вони разом?…
-
Иммиграционка квебека
-
ок, а якщо я відкрив, але поповнив рахунок наприклад на 5к, то такси мені спишуть за цей рік за 5 чи за 8к ? дякую
-
Є продовження, є оформлення нового - це різні послуги. Продовження - це печатка в старий спаспорт, слот не потрібен, але тільки за 2 місяці до закінчення паспорту. Оформлення нового - потрібен слот, можна у будь-який час
-
Витягнути ніяк його не можна. Але знаю людей які звернулися в клініку після 1,5 року і їм любʼязно надали цей лист (поодинокі випадки бувають). Якщо не нададуть тоді треба відповідати як сказав Максим вище.
-
Якщо ви підете по FSW і вказала неправду може бути misrep