PR CUAET
-
тобто ви скачували rc66 форму, вчурну її заповнювали, фоткали і підгружали в пдф-форматі? Чи можна цю форму через адоб рідер заповнити і її заповнену підвантажувати?
-
Так, моєму сину прийшов 23 грудня, сьогодні забрали.( Торонто)
-
Підкажіть будь-ласка. Після проходження медичного екзамену новий WP без обмежень по медицині дать з такими ж датами тільки без обмежень, чи на 3 роки з дати видачі? для мене це важливо так як я приїхав після 31.03.24 та не можу продовжити не 3 роки WP як ті хто приїхав до 31.03.2024
-
Впливає на бали. Найчастіші помилки - невірно вказані гроші, якщо вік 42 + то англійська має бути сильно вища. Досвід вказувати максимально що є, може бути суміш нок 0-3
-
Привіт якщо в Канаді народилась дитина це дає якісь опції продовжити ворк перміт
-
А ще скажіть будь ласка, які кроки щоб переклеїти візу в новий паспорт? Якщо є ворк перміт і сьогодні на новий вже подався, а віза в старому паспорті до 26 року, як податись на нову візу в новий паспорт? І чи подаватись на Visitor візу чи work? Моя зараз в паспорті є Visitor, буду вдячний за допомогу
-
Підкажіть будь-ласка. Після проходження медичного екзамену новий WP без обмежень по медицині дать з такими ж датами що і попередній, чи на 3 роки з дати видачі? для мене це важливо так як я приїхав після 31.03.24 та не можу продовжити не 3 роки WP як ті хто приїхав до 31.03.2024