PR CUAET
-
Підкажіть будь-ласка. Після проходження медичного екзамену новий WP без обмежень по медицині дать з такими ж датами тільки без обмежень, чи на 3 роки з дати видачі? для мене це важливо так як я отримав дозвіл у 22 році, а приїхав після 31.03.24 та не можу продовжити не 3 роки WP як ті хто приїхав до 31.03.2024
-
Увага ⚠️
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, маме при въезде в Канаду дали TRP, и WP, которые заканчиваются в июне 2025. В Канаде после въезда сделали загранпаспорт в 2022 году. В декабре 2023 подала ее на PR. Маме 68 лет, так работу и не нашла, сидит с внуками. Вопрос состоит в том, что для продления легального статуса достаточно подать на TRP и ожидать решения по PR ? Или нужно также продлять WP?
-
Ця група шахрайська! Бо адміни видаляють повідомлення про шахрайство Ці особи продають слоти на отримання закордонного паспорту у дипломатичних установах України в Канаді
-
Вітаю, порадьте пліз як скачати і заповнити imm 5707 форму для продовження вп? в мене видає те що на скріні. або можливо в когось є pdf? дякую😭 знайшла форму тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5707.html
-
На жоден емейл мені не відповіли в Торонто. Додзвонитися нереально. Один я раз додзвонилася, встигла лише привітатися, мене запитали чи є загроза моєму життю. Я сказала, що в мене є питання чому з моїм паспортом не відбувається жодного руху .. Вона мене навіть не дослухала. Перебила словами : пишіть на пошту свої питання і кинула слухавку 🤬
-
Feels like home
-
Можливо, це для мене логічно для Гуманітарки. Але по цій програмі вони не мають можливості скасувати її по прийнятих заявках, саме тому не зрозуміло таке затягування.