PR CUAET
-
24 бачила як інші забирають. Дві сім'ї. Без черги. В кінці робочого дня. Запитували ідентифікатор сесії показати. Чоловік сидів з роздруківкою з резерв плюс . Але то він на подовження
-
К слову , в Оттаві теж ввічливі і приємні консули. Мало їх. Дві людини і процеси не автоматизовані. Але так в мене нормальне враження залишилось.
-
Не потрібно. Коли ви подаєте на продовження , в питанні ,,чи проходили ви медогляд за останні 12 місяців,, відповідаєте ні, і все. Я так робила, і все було добре
-
Користувача Andrew було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
Ну я так робила, тому що медогляд здавала 2 роки тому. Якщо ви здавали медогляд за останній рік, тоді я думаю що вам потрібна ця довідка. Якщо ви її не маєте, то потрібно взяти там, де ви робили медогляд.
-
Абсолютно нормальна у вас ставка на наступні 3 роки. Ну переплатити ви ті $300 в рік за співпрацю з банком, а не брокером - не варто воно того драматизму, що вам вище навіяли. В наступному році відсоток може бути ще менше, але ви вже зі своїм будинком. Успіху завтра у закритті
-
Можете спробувати , я не впевнена