PR CUAET
-
Те що немає відповіді це нормально. Ваша черге не прийшла навіть на перший етап
-
Свідкам пиво дають?
-
Питаю бо у формі в заявці на CUAET 2,5 роки назад я вказав що працював Фопом. А в формах на PR (EE, PNP) вказав назви компаній, бачу що виникла не відповідність даних, хочу виправити, але не розумію де правильніше виправити. Серед знайомих є багато успішних історій коли люди отримали PR вказавши в усіх формах назви компаній по факту працювавши фопами.
-
Я вроде ветку прочитала не нашла ответа ну ладно спрошу ещё раз, у меня паспорт истек давно , и. Я его к тому же утеряла за все эти годы не знаю где он , плюс фамилию поменяла , нужно на новый паспорт подать и узнать что делать если паспорта нет на руках утерян
-
Біля 6-8 місяців. Вже подався на другий знову
-
Теж саме, але у кінці вересня був запит на cvrezume, з того часу статус змінився на бекграуд чек ін прогрес. З того часу тиша…. Напевно поглиблена перевірка. В мене рік буде в квітні 2025, побачимо як воно піде до цього часу….. звісно нервів вже не лишилося , так живемо далі.
-
Якщо паспорта нема на руках, то треба заява з міліції ( тут алгоритм вже розписували). Також на сайті консульства написано, що якщо паспорт протермінований, то треба мати оригінал id або внутрішнього паспорту обов’язково. Ну а якщо прізвище змінили, то треба надати документ, підтверджуючий це ( свідоцтво про шлюб наприклад). Ще можно написати в Отаву ( вони відповідають на імейли), а також можна подзвонити в Отаву чи Едмонтон в часи відведені для телефонних консультацій ( я саме в такі години додзвонилась в обидві установи).
-
Доброго дня Питання з приводу подовження WP Може хтось підказати, чи треба надсилати додатково сторінки з паспорту з візами і штампами? Загрузив тільки першу сторінку Якщо так, то як це зробити? Знайшов веб форму, але там немає в списку ворк перміту
-
Ні, подав ще рез на продовження. Перший на початку 2024 року, зараз до кінця грудня безкоштовно можна продовжити. + отримав новий паспорт
-
Ну якщо ви не можете звʼязатися з Торонто, але хочете якусь офіційну відповідь, то можна спробувати інші консульства. Процедура в вашому випадку буде +- однакова в усіх установах. А про міліцію тут пошукайте по пошуку, люди досить детально розписали то і навіть якщо не помиляюсь саме для Торонто. Успіхів!