PR CUAET
-
Продовжив в Оттаві термін дії паспорта який закінчився ще в травні 23 року. Безкоштовно , без зайвих питань та онлайн апойтментів. Продовжили на 5 років, єдине що надав резерв +.
-
Привіт всім! Підкажіть будь ласка 🙏 Едмонтон Чи потрібно вести на подачу закордонного паспорту друковане фото для мене і для дитини? Чи там фотографують одразу? Як оплачувати паспорти? Чи можна на місці? Якщо ні, то Money Order робити на на яке імʼя? Дякую 🙏
-
Едмонтон фотографує на місці. Оплата канадською дебетовою картою на місці. Для дитини до 12 років краще мати фото, бо то займає час правильно зфотогрофувати.
-
Місяць рівно і погодили а подавалася я в жовтні. Знаю людину що подавалася весною то їй погодили Тільки в листопаді .
-
З якого віку точно не знаю. До 16 липня якщо не були оновлені дані в резерв плюс то після - буде писати що правила обліку порушені ( уде пистати - зверніться у місцевий тцк для уточнення) і не вийде податись на новий. Можливо в консульстві можна вирішити це питання. Тобто, якщо оновлені дані до 16 липня тоді податись на новий можна без проблем..
-
Дякую вам за відповідь. Ще одне питання до вас, якщо я подався по програмі возєднання сімей, маю еліджібіліті статус з 23 вересня, старий ворк перміт діє до 10 червня 2025, на новий подався 19 грудня 2024, на скільки в таких випадках продовжують ворк перміт? Чи беруть вони до уваги те що я подався на PR і очікую на результат?
-
Доброго дня підкажіть у кого є інструкція відео як продовжити ворк перміт?
-
Подскажите куда можно обратиться с жалобой на стоматологическую клинику? Выставили счёт на 1900 (1 ноября), и они обнулили все мои дентал бенефиты по моей работе и по жене, на 3500. Постоянно им звоню, говорят что пока деньги пока не поступили, хотя сотрудник страховой сказал что всё было отправлено ещё 8 ноября.