PR CUAET
-
Доброго дня, громадо) Маю питання по подачі на паспорт в Оттаві для сина 18 років. У сина протермінована укр ID карта, хтось з таким стикався? Не буде проблеми? І як можна прискорити доставку виготовленого паспорту? Читала тут, що люди отримували паспорти за ~2 місяці.
-
Написали вам
-
Ребят с окупированый територий что делали? Кьюар код не дает как записаться на паспорт без него?
-
Ви скануєте код через дію? Якщо так, то з різних девайсів робіть. Код на ноуті, скануйте дією на телефоні. Або через кеп без проблем заходить, взагалі без коду. Не має значення окупована територія чи ні, процес для всіх однаковий.
-
Якщо я хочу подавати собі на ВП та дитині на стаді перміт що відповідати в цьому пункті?
-
Доброго дня. Допоможіть розібратись, будь ласка. Бо зовсім заплуталась. Отримала новий паспорт дитині. В неї наразі Study Permit. Хочу подовжити. Чи потрібно і візу подовжувати, якщо не збираємось поки виїжджати з Канади?
-
Теж питання Дитині в аеропорту не видали visitor record Чи треба це в садочок? В кабінеті не можу йому зробити… чи йти до них в офіс
-
Чи треба дочекатися відповіді по своєму ВП а потім подавати дитину
-
Друзі, якщо я подаю собі на новий ВП та мені і дитину треба подати на новий Стаді перміт то чи це дві окремі заявки чи можна в одній аплікації обох? Вибачте що тут пишу бо в відповідній гілці отримати відповідь вже якось нереально🙈
-
Супер. Дякую.
-
Не обовʼязково. Якщо вам віза не потрібна
-
Для того, щоб зробити подовження перміту ви маєте фізично перебувати в Канаді. В анкеті зазначається ваші подорожі і локації
-
Через місяць очікування отримала новий ВП.
-
Дякую!