PR CUAET
-
1 січня вихідний
-
Вітаю. У мене таке питання. Працювала на кухні в ресторані. Я готувалася подаватися по АОS в січні, NOK 7342, але мій роботодавець перед Різдвом сказав,що змінюється мій роботодавець, бо йому важко тримати і кухню і ресторан. Він буде займатися тільки рестораном,а його друг, шеф кухар буде хозяїном кухні і моїм роботодавцем. Мої обов'язки не зміняться,можливо,розширяться. Я тепер не знаю, у кого які просити документи, як роботодавця. А також цей новий роботодавець він молодий і це його перший бізнес,то виходить,що вимога,де бізнес має бути більше 2- х років не виконується. Що мені робити?
-
А де знайти офіційну інформацію про це? Чи достовірна ця інформація ,чи саме ви так робили чи це просто " чула,що хтось,комусь казав..."? Теж цікавить це питання
-
Зазвичай перевірка проходить швидко, десь день-два. Впевніться що у вас немає зайвого третього не анульованого паспорту, бо новий не почнуть виготовляти поки в системі висить два діючих паспорти.
-
Можливо, так що не хвилюйтесь )
-
Я подалась 18-го, дані відправлені на персоналізацію аж 27-го
-
На жаль, ні
-
Скажіть будь ласка, як правильно подавати на перміти мені та дитині, Адже в дитини закінчується разом з моїм і його перміт, То подати себе і на основі мого потім подати дитину? Або подаватися на перміти разом в одній аплікації? Дякую!
-
Доброго дня Скажіть переклад диплому і додатку має бути нотаріально завірений?