PR CUAET
-
на You Tube каналі CELPIP є відео з вимогами до кожної частини Writing. Там аналізують конкретні приклади відповідей тих, хто здавав і за що дають вищий бал. Може вам необхідно покращити саме відповідність вимогам обцінювання writing, тобто суто технічні вимоги теж важливі, типу звертання до особи, якісь фрази-кліше на початку чи в кінці. Щось типу такого.
-
Для того щоб продовжити Ворк Перміт. Потрібен новий медогляд??
-
Вы не одни такие.У меня в августе AOR после до запрос и медикал в сентябре и тишина с тех пор.Скорее всего мои офицеры уехали отдыхать на Карибы и в Мексику
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка,в мене така ситуація:приїхали до Канади в 2022 році,в нас не було закордонних паспортів, в'їхали по Temporary Resident Permit. У Канаді оформили закордонні паспорти і вклеїли нові візи. Нещодавно подалася на новий work permit і прийшла відповідь що заявка схвалена але до тої ж дати що і перший(тобто не продовжили). У новому work permit написано що дійсний до строку дії Temporary Resident Permit. У когось була така ситуація? Спочатку потрібно продовжити temporary resident, а потім work permit?
-
Поясніть будь ласка для чого потрібно переводити час в налаштуваннях?
-
Всем привет. Как возможно получить хотя бы распечатку военного билета из военкомата? Кто-то делал что-то подобное?
-
Як довго ви чекали на відповідь запропонованої дати після того як стали в чергу очікування, я від середини грудня теж чекаю. Слот два місяці не можу впіймати, хоча кожного дня пробую. Тож чекаю в черзі очікування
-
що ви маєте на увазі - підтвердити мій диплом. Щоб що? Отримати якийсь професійний сертифікат чи як? Credential assessment через різні установи типу WES та інші, потребують відповідні організації, щоб видати якісь професійні сертифікати. Наприклад, по моїй професії - щоб отримувати вищу зарплату треба сертифікат певної конкретної установи, і я дивилася конкретно вимоги та які треба документи, та окремо ходила та питала в ту установу, яка видає валідні сертифікати по моїй професії, що мені треба зробити - то вони сказали що WES або ще там іншу організацію, не памятаю вже. Ну і я зробила WES. Тобто, треба йти від того, що саме і куди вам треба по професії.
-
Заполняя анкету на ворк пермит не указал номер дома в графе Mailing address. Улица ,квртира и.т.д. верны. На имэйл пришло сообщение ,что пермиты выслали. Знаю,что ситуация идиотская ,но... что посоветуете?
-
Так , в кінці