PR CUAET
-
Мені потрібно це для того щоб я могла вказувати в резюме що в мене е диплом і це не вигадка. Професія куди я хочу потрапити якось не дуже подаватись зі шкільним дипломом у свої 36 років. Про сертифікацію я знаю, зараз я майже закінчила навчання і отримую потрібний мені сертифікат, хоча моя професія не регулюється, а сертифікати потрібні для підтвердження моїх вмінь. І також це далеко не все, мені ще потрібно скласти певний екзамен.
-
Якщо сумарно час Вашого перебування в країні 6 місяців і більше, то так.
-
Не знаю, хто вам рекомендував не робити переклади - можливо, ви трошки не так зрозуміли, переклади не обов'язково було замовляти в Апостилі. Але переклади обов'язково треба загрузити самостійно в аккаунт WES, якщо ви їх не замовляли в Апостилі. Он у вас там написано On hold, це значить нічого не почали ще вам робити, А саме підтвердження дипломів з боку України уже прийшло, вони accepted. Вам треба підгрузити переклад вашого диплому та додатку в аккаунт WES і тоді тільки вони почнуть робити ваш звіт
-
Писати його обов`язково
-
На сайті IRCC так написано. Тобто якщо порахувати всі дні, які Ви були в Угорщині, і це буде 180 днів і більше, то довідку треба брати.
-
Є думка, що візітор рекордс після виїзду з Канади анулюється і треба робити новий. На стаді подорожі за межі Канади не впливають. Я дитині 7 років робила стаді.
-
Привіт
-
Я точно не знаю, у мене були завірені. Ви можете зробити переклад будь де зі штампом перекладача щоб було написано англійською що переклад зроблено кваліфікованим перекладачем. І загрузити. Якщо їм щось не сподобається, то вони вам напишуть, що ще вам треба зробити .
-
Ок, ну тоді я на жаль не в курсі. Але мені логічніше в такому випадку мабуть робити тут через університет, де ви там знайшли. WES робить просто розшифровку того, що ви навчалися і які дисципліни вивчали, скільки кредитів. Основна мета - для імміграції, навчання, роботи для професійної сертифікації. Але я на жаль не в курсі що ще дає WES і чи у вашій ситуації він щось допоможе
-
В поліцію
-