PR CUAET
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, таке запитання: Я знаходжуся до провінції Альберта, знайшов роботу в провінції Онтаріо, але працюватиму віддалено - з Альберти. Роботодавець просить заповнити форму ТД1. Для якої провінції я маю вибрати шаблон для заповнення? Альберти чи Онтаріо?
-
Оберіть "Оформлення..."
-
У судових рішеннях я читала і про момент забезпечення себе та родини. Крім того, лише умови в країні не можуть бути єдиним критерієм. У багатьох апеляціях підкреслюється, що на гуманітарну програму розглядають сукупність факторів. А ще важливо, як кожний з факторів подати у заявці. Той самий звіт ООН - як він стосується конкретно Вас та Вашої родини. Це те, що було в судових справах по гуманітарці, які я читала. Якось так 😊
-
Має писати "оформлення закордонного паспорта"
-
абсолютно никакого смысла нет. тк никаких записок офицера там не будет. там будет автоматическая выгрузка данных из их внутренней системы gcms- общие данные, которые вы внесли в анкету и то, вы увидите там не все заполненные вами поля. это НИКАК не ускоряет процесс рассмотрения анкеты и не продвигает анкету в очереди. чтобы убедиться, есть ли анкета в системе, достаточно позвонить и спросить временный номер заявки. и все.
-
Послуга оформлення
-
Скаргу надіслано