PR CUAET
-
Є якась відеоінструкція по заповненню форми IMM5710e? Дякую
-
Так
-
Де можна подивитись про можливі дати розгляду заявок на пр, можливо вже хтось отримав і ділився
-
Якщо у Вашому кейсі є подібні обставини чи факти, Ви даєте в листі до офіцера посилання на те, що вже є випадки в прецедентному праві, коли ситуація, подібна Вашій, була розглянута саме в такому аспекті, зазвичай позитивно для Вас. А якщо Ви будете виказувати зверхнє ставлення і неповагу до інших учасників - будуть чергові попередження. Дякую за розуміння і повагу до учасників чату.
-
Моєму чоловікові треба забирати в Оттаві,я вчора написала їм листа на електронку,сьогодні прийшла відповідь що попередній запис не потрібен,жива черга,але кожен день (крім пʼятниці)в різні години,інформація є на сайті canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/otrimannya-vigotovlenogo-pasporta
-
Вітаю, ми робимо
-
Доброго дня, спільното! Працюю над виготовленням Reference Letter з України для підтвердження мого досвіду роботи для IRCC. Моя попередня компанія, на жаль, не знає, як правильно підготувати цей документ, тому звертаюся за допомогою. Цікавить: • Як скласти лист, щоб він відповідав усім вимогам IRCC. • Як коректно порівняти мій попередній досвід із відповідним NOC у Канаді. Буду дуже вдячний за будь-які поради, ресурси чи зразки, які можуть допомогти!
-
Добрий день.Потребую посилання щоб видрукувати форму яку потрібно заповнити ,щоб підтвердити інвалідність в Канаді .На програму Ontario Disability Support Program.