PR CUAET
-
Доброго дня, спільното! Працюю над виготовленням Reference Letter з України для підтвердження мого досвіду роботи для IRCC. Моя попередня компанія, на жаль, не знає, як правильно підготувати цей документ, тому звертаюся за допомогою. Цікавить: • Як скласти лист, щоб він відповідав усім вимогам IRCC. • Як коректно порівняти мій попередній досвід із відповідним NOC у Канаді. Буду дуже вдячний за будь-які поради, ресурси чи зразки, які можуть допомогти!
-
Бо те що у вас нічого не написано в секції Employer не значить, що ви можете не працювати. Це лише значить, що у вас немає обмежень на роботодавців. Тобто, що ви можете працювати на будь-кого. Для того, щоб отримати ПР, ви маєте виконувати умови номінації. І треба дивитись, що написано в умовах.
-
NOC: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/find-national-occupation-code.html
-
Reference letter requirements; www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html
-
Дякую за поради
-
Так, я розумію. Мій чоловік, коли подавав було саме так (не по цій програмі). А потім прийшов лист, що підтверджено PR. Дякую!
-
Детальніше про вимоги: Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни Зразків багато в Інтернеті є Також можна перечитати цю інф англ на офіційному сайті NOC вам доведеться обирати самоістйно чи за допомогою мігр консультантів. Ваші day-to-day duties мають бути 80%+ схожими до описаних в конкретному році, на сайті.