PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Куди саме потрібно заходити щоб зловити слоти. Я зареєструвалася в Е – консул. Подивилася тут ваші скрини і не знайшла у себе на сторінці нічого подібного. Я розумію, напевно, вам часто ставлять це питання, але буду дуже вдячна за відповідь.
-
А Вам коли надіслали лист з такою вимогою?
-
Спробуйте написати в консульство. Я знаю лише за паспорти
-
Не знаю
-
Я з вами цілком згідна. Просто порівняння нас, більшості українців, що можуть в будь який момент померти від ракети в Україні, кожний 2 має психологічні проблеми(просто в когось вони ще не проявились) а особливо у дітей. У нас було зібрання 60+/- дітей і коли в приміщенні включили тривогу(датчик спрацював), то ви б бачили очі і стан дітей… продовжувати можна довго і людина що боїться просто тата… а візу до сестри і мами може робити. Я саме це мала на увазі. А те що ви сказали, згідна, суддя дійсно прописав всі пункти на які треба спиратись по програмі. Це я тільки 2 раз бачу таке, зазвичай так не пишуть. Гарний суддя
-
Отримання паспорта в будь який день чи лише п’ятниця?
-
Доброго дня,підскажіть будь ласка,зробили мед комісію по приїзду,лікар прислав аналізи і сказала підгрузити їх в ІРСС,як я можу це зробити?Не бачу в моїй аплікацію,де можна додати документи
-
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, із таким питанням. Діюча worker віза була видана лише на 3 роки до листопада 2025 року. Work Permit вперше отримано в аеропорту в грудні 2024 до 2027 року. Чи можна тепер податися на visitor visa в новий паспорт зсередини Канади? Чи не виникне питань у офіцера про наявність чинної worker візи ще у попередньому паспорті?
-
Я отримувала в консульському відділі в Оттаві. Прийшла не у відведені години в понеділок десь близько 14 дня, мені віддали паспорт одразу ( людей не було взагалі, після мене ще люди на отримання прийшли) (але якщо по розкладу, то по понеділках видача десь о 17:00 )
-
зрозуміла, дякую. Тільки я не пам'ятаю, хіба при подачі онлайн на вп там не треба вказувати наявність паспорта? А як ви думаєте, може ж вийти ще так, що мені схвалять вп, а потім ще схвалять, вп, який я подавала на тпр? і що потім робити, якщо два документи на руках буде , навіть три, враховуючи, що мій діючий на руках, ще не закінчився .