PR CUAET
-
Щиро дякую)
-
З білетами і візою все буде ок? А для wp в Канаді новий паспорт показати, що дали Перміт на 3 роки?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка. Зараз обираю провінцію для іміграції з ціллю отримання PR і громадянства. Досвід marketing manager / head of marketing 6 років. Дівчина СММ-спеціаліст 5 років. Англ В2. Є cuaet з wp. Є укр бакалаври. 26-27 років. Мріємо жити в Торонто, але я не знайшов провінційної програми в Онтаріо з джоб офером під наш нок, а без доп балів від провінції у нас не буде шансів. На які провінції і їх програми звернути увагу? Вже місяць дивлюся на ютубі усе підряд, читаю офіційні сторінки програм, але може хтось теж маркетолог і вже все вивчив і знає. Бажано або Онтаріо, або провінцію з найшвидшим шляхом отримання PR, щоб потім переїхати в Торонто. Дякую!
-
Доброго дня! В мене закордонний паспорт дійсний до 26 року! Так як маю візу у цьому паспорті, а також купила білети на нього, чи можна зробити інший закордонний паспорт в Україні? Я хвилююся про візу і білети найбільше. Бо знаю, що в Канаді важко виготовити паспорт! Під скажіть, будь ласка, як краще зробити!
-
Ні , в кабінеті нема , знаю в кого того листа немає то онлайн треба подаватися в чекати декілька місяців
-
На візі немає помітки Вона буде на WP