PR CUAET
-
Підскажить, хто знає. Як що мені треба тільки мінімальний бал получити, 4. Допустім, я не набираю 4 бала, вони виставляють оцінку, яку я набрала. Допустим, 3 чи 2. Чи просто пишуть:»не набрала достатньо балів» І я не бачу свого уровнями, що мені треба більше підтягнути. Та чи відно після сдачи тесту скільки я дала правильних відповідей . Дякую
-
Спасибо
-
делайте как можно раньше, потом могут отказать. Она бессрочная
-
Дякую!
-
Добрий день підкажіть будь ласка я заповнюю заявку і в заявці пишуть що потрібен переклад сертифіката про надодження, він в мене е але був перекладений ще в Україні і зівіренний українським бюро переводів, скажіть чи маю я право цю довідку використовувати в своїй аплікації чи обов‘язково потрібен переклад у Канадського лейінзованого перекладача
-
-
З програмою можу допомогти визначитися на консультації. Податися самому точно реально. Тут більше питання ефективності, часто з кваліфікованою допомогою швидше/простіше/менш стресово. Записатися на консультацію можна тут: calendly.com/bosakimmigration/1hour
-
Доброго дня! Підкажіть, чи є сенс робити укр довідку чоловіку зараз через консульство, зважаючи на можливі нові закони, якщо будемо подаватись на pr орієнтовно в червні?
-
Дякую
-
Насколько вообще реально получить pr по Alberta Opportunity Stream? Я находил информацию, что ее условия часто меняются и список профессий тоже. Можно проработать на работе пол года, а потом эта профессия вычёркивается из списка AOS и все обнуляется и заново работай год.