PR CUAET
-
Один з винятків, які ми просимо в гуманітарній програмі, це дозвіл подати документи з середини Канади, бо згідно закону це треба робити за межами Канади. І тут ми пояснюємо, чому ми не можемо цього зробити за межами Канади. І якщо всі свої поїздки Ви розглянете з точки зору цієї вимоги IRPA, то самі зрозумієте, без адвокатів, куди і на скільки можна їхати. Щодо "комусь дали", то на мою думку, це велика різниця: 2022 і перша половина 2023, та потім. Бо спочатку офіцери просто розгубилися і не зрозуміли до кінця, що таке ми. Тепер роздивилися і поставили нас у загальні рамки. Це моя особиста думка, і особисто для мене "комусь дали" - це взагалі не аргумент. По цій програмі приймається рішення дискреційно, а там буває всяке. Також є процедура позбавлення ПР, якщо були якісь порушення закону. До речі, сьогодні про це буде вебінар. Інформація тут: t.me/prcuaet/1881/436423
-
Доброго дня, напишіть, будь ласка, ваше імʼя в особисті
-
Як складно :) Я не шукаю власників програмного забезпечення . Люди, які мають EFILE і мають справу з податками зрозуміють питання. Можливо в цьому чаті є такі.
-
виставляють в систему непідтверджні слоти і можна зловити таким чином навіть за 6 або 2 дні до візиту. В мене вийшло зловити 4 січня на 10 січня в Едмонтон
-
Про Україну мені також говорили, що без супер нагальної потреби дуже не рекомендується їздити, якщо в кейсі я згадую про Україну і наслідки повернення в разі відмови після війни. Але відмови в разі коротких! туристичних та бізнес поїздок не в Україну на моменті aip, а не портал, коли люди, наприклад, не встигли за тиждень повернутись і підтвердити знаходження в Канаді, це щось взагалі новеньке. І особисто я такої поради чи кейсів відмови з цієї причини від адвокатів не чула. Якщо кейс підходить під гуманітарну, а вказана відмова лише через коротку поїздку, то звучить дуже неправдоподібно
-
Є один паспорт в ньому віза,я не можу його анулювати,і потрібно зробити новий паспорт,щоб продовжити ворк перміт,тоді перший з візою буде анульовано?
-
User Райский has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
И мне пожалуйста скиньте
-
t.me/prcuaet/361721