PR CUAET
-
Дякую за відгук✨ І як вам по зручності був UFile ? Я перший рік подавала з Wealthsimple, зручно, просто, потрібно було деякі моменти корегувати, але в цілому норм для персональної подачі. Але не підходить, якщо заповнювати як представник. Зараз шукаю саме такі, цікаво послухати думки на рахунок них. UFile одна з них.
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 За які порушення можна втратити чи не отримати PR. Дата та час: 12 січня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO На вебінарі ви дізнаєтесь: - За які порушення імміграційного законодавства можна втратити право на PR. - Основні правила, яких необхідно дотримуватися під час перебування у статусі тимчасового чи постійного резидента. - Ефективні способи вирішення конфліктних ситуацій з імміграційними органами. Спікер: Остап Босак Міграційний консультант: #R707276 Email: [email protected] Кому буде корисно: -Тим, хто уже отримав омріяний PR. -Тим, хто планує подаватися на PR або вже перебуває у процесі подачі документів. -Всім, хто хоче краще розуміти правила та нюанси імміграційного законодавства Канади. Посилання на вебінар буде надіслане після реєстрації: forms.gle/2pcK3KX62LeNxMtc8
-
Наявність захворювань, лікування яких перевищує середньостатистичні витрати на медицину на одного канадця, то десь 22 тис на рік. Зазвичай це щось дуже серйозне, як розсіяний склероз, потреба в діалізі, системний вовчак. Тобто те, що потребує постійних досліджень, спостережень та ліків
-
Добрый . Продлила свой загранпаспорт и подала документы на ворк пермит. Через 3 недели пришло одобрение, жду по почте . Так что , возможно. Теперь стал вопрос, что с новым загранпаспортом? Прошло пол года, как он пришел в консульство. Теперь в новый надо делать визу. Но что делать с ворк пермит ом в старом- не понятно, надо теперь два паспорта с собой носить
-
Юзер-френдлі :) Я того року обрала Ufile бо він на ринку багато років і весь фідбек вчасно обробляють і він канадський, ще в них крута підтримка, Pro версія дозволяє пере-подати декларацію (re-file), що з клієнтами може бути зручно бо люди забувають інформацію і можуть додати щось через тиждень після подачі, сама так одного разу робила, коли працювала з бухгалтером і він був не взахваті 😅 Турботакс має функцію заповнити як представник, але їх багаторівнева система платних акаунтів мені здається незручною, якщо не знаєш які функції тобі знадобляться для яких клієнтів.
-
Дайте, плиз, ссылку на продление визы. Спасибо
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Да, продлить можно за 2 месяца( не раньше) до окончания действия паспорта. Продлевают в этот же день за 15-30 минут
-
Дякую за відповідь! Але ж подовжити його можна не раніше ніж за 2 місяці до закінчення, правильно? Щодо вашого другого запитання. Work permit не включається в паспорт, на відміну від візи. Тому нема проблем. Якщо б скажімо у вас була дійсна віза в старому, а ви отримали новий паспорт, то тоді літати кругом з обома паспортами доки ви не отримаєте нову візу в новий паспорт. У моїх батьків віза дійсна ще 1.5 років, але так зівпало, що вони були минулого року в Україні і зробили нові паспорти. То коли вони поверталися в Канаду, реєструвалися на літак з новим паспортом, а візу показували в старому. Ну і звісно показували ворк перміт (який ще видавався на той же старий паспорт).
-
Дякую ♥️
-
Привіт, скажіть будь ласка а якщо зараз зареєструвати резерв + , і буде порушений режим, бо не подались вчасно, але кьюар код буде, чи приймають з таким? І чи можу я наприклад зловити слот на себе, але потім чоловік замість мене з усіма документами піде отримати послугу?
-
Щось чутно про відкриття? В кабінеті на провінцію не дає відправити джоб офер
-
Я користувалася TaxPro, і мені не зайшло. Не зручний інтерфейс і підтримка була так собі. Навіть Wealthsimple виглядав солідніше🤪