PR CUAET
-
Я знаю, що це різні програми, проте до якої саме відносить імміграція в Квебек цю програму - до сносортсва чи гуманітарної, я не знаю. В будь якому випадку час очікування довгий в двох варіантах Звичайно, нічого іншого не залишається як чекати. Проте якщо до осені ніякого руху - це погано, значить таки орієнтація іде на квоти … Проте я буду дуже щаслива якщо 6 місяців після CSQ в буде портал, ну навіть якщо 7))) В будь-якому разі 3 місяці в буде ясно)
-
Some STEM divisions 2 years diploma courses
-
Те ж саме. Я написала лист в консульство.
-
А где его взять?
-
Ви думаєте, спочатку сертифікат, а потім квота? Не навпаки - сертифікат дають коли є квота? Бо сертифікат має обмежений строк дії, а квоту можна чекати ну дууууже довго
-
Сертифікат по факту бронює вам квоту на майбутнє) А коли вона зʼявиться у Квебек - це питання не до мене. Знову таки, час очікування у Квебек не мною придуманий, а є на офіційному сайті. І я буду дуже рада, якщо в реальності буде інакше і ця програма не залежить від квот у Квебек, адже і правда ніхто не зможе спрогнозувати скільки чекати і це може бути дуже дуже довго... І факт того що поки жодна людина не отримала нічого, наштовхує не на найкращі думки.
-
Я теж щойно написала, сподіваюсь, це допоможе 🙏
-
Мда фігово. Просто я думала, якщо що сертифікат дають якщо є квота і раділа, що за півроку народ отримує. Якщо схема інша - спочатку сертифікат, а квота "колись" - це дупа. Реально з новими квотами це років 5 😭😭😭
-
Спасибо, да я вспомнил, мы в прошлом году их заполняли