PR CUAET
-
Довідка про не судимість канадська потрібна? Чи достатньо з України?
-
Хочу зазначити, що це не достовірно, можливо ця програма у Квебек буде по інакшому розглядатися і дійсно після CSQ ми будемо чекати на фінальне рішення Проте якщо логічно подумати, це не просто варіант, а саме те як Квебек розглядає усі заявки, step by step, і не федерали потім затягують процес, а саме Квебек коли анонсує нові квоти. І якщо саме так нашу будуть розглядати так це реально дупа)
-
Мені здається логічно - що якщо передав - то вже далі справа федералів. Але все одно руху ж нема 😭
-
Ну але є факт, що досі люди далі сертифікату не пройшли. Просто знущання
-
Так, звичайно вони відсилають це в IRCC, саме так іде процес розгляду по подібних програмах в Квебек) Проте чомусь навіть спонсорство в Квебек 30 міс а ось в інших провінціях до 12 міс. Інші 15 міс - це ж не очікування сертифікату, а квоти, які встановив Квебек нові і тому набагато довше чекати, адже очікуєте своє місце на вільне місце ))) До чого я це, на даний момент Квебек намагається контролювати імміграцію до своєї провінції, тому все набагато довше і в них є свої домовленості с федералами, тому так, по факту сертифікат відправили федералам, проте все одно що вони зроблять якщо квота на 2025 рік по Квебек набрана. Знову таки, дуже сподіваюся на краще, адже очікувати +1-3 роки точно не хочу
-
У нас ще немає еліджибіліті - хоча наша дата подачі вже отримує портали. А тут кожен день затримки з еліджибітілі - це може бути кілька років по квотам 😭😭
-
Подивимось, тримайте в курсі
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 За які порушення можна втратити чи не отримати PR. Дата та час: 12 січня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO На вебінарі ви дізнаєтесь: - За які порушення імміграційного законодавства можна втратити право на PR. - Основні правила, яких необхідно дотримуватися під час перебування у статусі тимчасового чи постійного резидента. - Ефективні способи вирішення конфліктних ситуацій з імміграційними органами. Спікер: Остап Босак Міграційний консультант: #R707276 Email: [email protected] Кому буде корисно: -Тим, хто уже отримав омріяний PR. -Тим, хто планує подаватися на PR або вже перебуває у процесі подачі документів. -Всім, хто хоче краще розуміти правила та нюанси імміграційного законодавства Канади. Посилання на вебінар буде надіслане після реєстрації: forms.gle/2pcK3KX62LeNxMtc8
-
Добрый день, посоветуйте пожалуйста, лучше податься на продление ВП каждому отдельно или семьёй? Нас 3, я (не работаю), муж и сын ( уже 18 лет и работает). Заранее благодарю за ответ