PR CUAET
-
Дякую. Пішла читати
-
Там треба буде ваш ворк прикріпити
-
не витричайте ваш час на цього міністра і те що він говорить (він насправді нічого і не сказав). Він сидить на валізах і за 3 міс вже втратить свою посаду. Треба дивитись кого Пʼєр бачить на це місце, та що ця людина каже про все це.
-
За 1 день не приходить. За 1 день хіба що номер заявки присвоюють, але це нічого не означає
-
У мене такий, не знаю подавати чи ні
-
А может просто расслабиться и жить этот год впервые после 3х летнего стресса после побега? Этот год смена власти, все на паузе - частично кому-то повезет, эмиграционная система сломалась. Хорошо, что нам продлили на 3 года ворк пермиты. Мы уже имеем опыт тут, знаем как что работает и менталитет местный. Если через 3 года не всем повезет получить внж, ну неужели мы не разберемся куда нам дальше двигаться?!
-
Primary
-
Доброго дня, скажіть будь ласка хтось купував на сайті селпіп набір з 24 тестів чи допомогли вони при підготовці ?
-
Я також заповнюю зараз. А там в формі imm5710e, пункт 7 "current country or territory of residence" ви які дати вказували? Старого в.п., нового в.п., чи від старого до кінця нового?
-
При подачі на PR наскільки стара може бути довідка про несудимість?