PR CUAET
-
Гадки не маю, але чомусь тільки нашу програму не розглядають
-
Не знаю які кейси Ви знаєте але з тих кейсів з PFL про які я знаю все читають. Можна замовити ATIP щоб знати точно, але такі випадки передаються у спеціальні відділи і залежать від внутрішньої політики. На жаль (чи на щастя) імміграційне законодавство не диференціює чи особа була особисто причетна до злочинних дій чи ні, але якщо особа хоч якимось чином належала до угрупування яке діяло проти інтересів Канади, то автоматично видача візи такій особі перестав бути в інтересах Канади.
-
Ви не розумієте. Просто зараз змінилася agenda. Раніше то було раніше. Зараз як почнеться тарифна війна з Трампом, провінції зріжуть, наприклад, медичне страхування для тимчасових працівників, які не працюють, і скільки тих пенсіонерів/ безробітних поїде додому-я думаю, що багато. Так і черги на розгляд скоротяться.
-
Мы паспорта продлили
-
Вітання, на жаль це типово і це залежить від частини в якій особа служила більш ніж від обов'язків. Варіантів тут не багато або оскаржувати через суд (доя цього треба буде адвокат але ймовірність позитивного рішення досить мала), або подавати на візу з TRP, але знову довгий час очікування на рішення без гарантій що дадуть візу.
-
Вроде бы с одного аккаунта можно несколько независимых аппликаций подать. Зачем создавать отдельные аккаунты на gkey? Может я что то упустила..
-
А вроде бы тут писали, что на ребенка по cuaet подают как просто от гражданина Украины не зависимо от ворк пермита родителя?
-
А що Вы хотіли, щоб подача на PR була безкоштовна? А це не буде занадто жирно? По приїзду всі українці отримали безкоштовне медичне страхування, початкову грошову допомогу и дозвіл на роботу. Я думаю, це досить непоні "подарунки" надала Канада. Так Вам і цього замало🤨! Ніхто Вас не змушував подаватись на PR і в зв'язку з цим оплачувати послуги по розгляду Вашої заявки. Сиділи б собі без поданої заявки на PR та раділи, що зекономили тааааку купу грошей за сім'ю.
-
я указала, какие. cuaet кейсы, где требовали подтвердить родство с гражданином украины. массово приходили pfl. при ответе на него, очень многие получали отказ, тк файл в кабинете был в статусе 'submitted', а не 'received'. но даже received получали отказы. очень многие ответы на pfl просто не читали. при подаче reconsideration с доказательством, что ответ был отправлен, через время приходили одобрения. в ноутс как раз было видно, что файл -ответ никто не читал. сейчас очень много багов на платформах, в частности самая баговая это там, где cuaet анкеты были
-
Там на самом деле какие то старые видео. И не очень понятно именно когда ребенку меняешь статус с визитор на ворк пермит. Видео больше подходят на продление пермита взрослым.
-
Я вот завтра буду пробовать, но судя по основной страничке в gkey в одном аккаунте можно подавать отдельные аппликации каждый раз от разного лица. От ребенка. От мамы. И тд