PR CUAET
-
Це часто є тех помилкою їх системи, коли блокує відкриття нової подачі.
-
Спасибі, я вже отримав інформацію.
-
Я відкрила. Липень виглядав так само
-
Ви 100% нічого не порушите якщо створите ще один акаунт. Але краще зателефонувати в IRCC
-
Задача - НЕ брехати «уряду» і приховувати аплікації, задача - знайти вихід як подати на економічні програми, якщо ваш кабінет gckey видає помилки / проблеми з реєстрацією.
-
Скажіть будь ласка хто продовжував нещодавно ворк перміт як довго чекали? Та ще таке питання, якщо дитина вписана в моєму паспорті то можна так подаватись на продовження перміту чи треба зробити дитині свій паспорт ? Дякую
-
Дякую за відповідь, я Вас зрозумів. З мене «відбудовник» поганий ;) Але, так воно і є.
-
Безумовно ці віхідні були дуже стресовими для всіх хто подався на цю программу. Сподіваюсь відкрите письмо до Пані Фриланд набере велику кількість підписів і буде надіслано скоро і ми отримуем відповідь. Поки що свою апплікацію відзивати не буду і буду готуватись до експрес ентрі( лишнім не буде) Те що программа «на паузі» вирішили ми самі і офіційного підтвердження нема. Сподіваемось що наша ситуація приверне увагу і будемо чекати. Всім терпіння!
-
Як мені подовжити wp ще на3 роки?
-
і вам доброго здоров'я. від щирого серця бажаємо вам скорішого aor і розморозки програми. бо у вас наразі виглядає як найприкріша дата подачі: бо ще "13 січня" отримали aor і потрапили в квоту. а на "14 січня" програму зупинили. це як в спорті-найприкріше місце -четверте. у мене в лютому, то я вже і не особо очікую чогось, придивляюсь на інші програми..
-
Добрий день всім! В мене питання - мій wp дійсний ще 1,5 роки, як мені пояснити IRCC чому я хочу подовжити WP ще на 3 роки?