PR CUAET
-
По КУАЕТ ОВП у вас НЕмає arranged employment & valid job offer. Був би ЛМІА.
-
А чого вони мають нас питати? У кожної країни своя візова і іміграційна політика. Резиденство у будь-якій країні - це не право і не гарантія для імігрантів, а привілей. Так, подаючись за будь-якою програмою, ніхто не має гарантії, що буде позитивне рішення. Так же, як і коли ви подаєтесь на звичайну візу. Тож це завжди ризик, який ми маємо усвідомлювати, коли приймаємо рішення їхати до будь-якої країни.
-
У нас запросили оновлений оффер та пейстабі, потім за пару днів по мені так само потім, хоча в мене перманент оффер і я його одразу додала, так само запросили доки по регістрації моєї компанії в провінціі, референс і т.д…не розуміла навіщо, бо все було в аплікації, але…
-
Привіт , в кого теж така ситуація ? Зайшла сьогодні CRA акаунт а тут привіт тобі треба повернути гроші які вони самі прислали чому так не розумію ?
-
Мову сдала 8 8 9 10, щоб підняти до 9 як раз три місяці до року роботи у Канаді. Дуже вам дякую!
-
Ще мова може допомогти, і кваліфікований досвід за межами Канади Мін 67 зі 100
-
Ми були в минулу пʼятницю в Едмонтоні близько 13:00 (продовження паспортів там з 11:30 до 15:00), то на продовження не було нікого, не було черги. Але нам сказали, що кілька днів тому була велика черга. Тут не вгадаєш, як пощастить.
-
Дякую вам за розяснення! Тоді чекати рік роботи тут😢
-
Значить скоро прийде. У них буває аудит досить часто, вони перераховують дохід, особливо якшо змінюється кількість членів сімʼї, тощо, і треба або доплатити їм або вони доплачують. У мене цього року двічі уже були прохання їм повернути гроші, але там малі суми.
-
Немає Тільки останні листи нарахування скільки нам будуть платити ці бенефіти
-
Порекомендуйте іміграційного консультанта, який займається Atlantic program.
-
це я знаю, дякую
-
Друзі, скажіть будь ласка, в кого яка думка з цього приводу. Питання: Якщо PR «сімейнків» штучно гальмується, через «договорняки» між урядом Канади і України, то хіба не виникнуть ті ж самі «невидимі» гальма, якщо CUAETівці будуть подаватися за іншими програмами ???
-
Так Канада не обмежує Вас у цьому праві. Але кожна країна світу вирішує, чи можете Ви жити в ній, чи ні. І будь ласка, шановний, вимкніть caps lock, це не додає ваги Вашим словам.