PR CUAET
-
ми коли робили OHIP в 2022р (в Торонто) то дитина повинна була бути на місці. Їй брали кров на аналіз. 12 років.
-
В ее анкета на 500 балів, спробуйте самі ще їх набрати, це дочорта
-
це Торонто чи Оттава?
-
Звісно, мені 42, англ 10, пройшла:) по ее, було 491 бал
-
-
Ви пробували?, я що сказала вік до 30, їм 36 і вище
-
Десь значить прибріхують. З роботою і освітою і англ і віком до 30 спокійно по ее можна пройти.
-
Також Оттава і дипломатична пошта?
-
В Торонто потрібно брати фото з собою і для дорослих і для дітей, бо у них проблеми з обладнанням. В інших консульствах дорослих фотографують на місці і, здається, дітей від 12ти років. До 12ти треба з собою мати фотографію дитини. Розмір 10х15см (або 4х6 дюймів). Має бути роздруковане фото, бо його сканують в консульстві. Цифрової копії не потрібно, тільки роздруковане.
-
так - зробила навіть з іншого ноуту.
-
Так ви не відповіли , ви отримали Пр в провінції , де менша конкуренція?чи ви також не хотіли працювати на тих роботах чи вчити мову?)
-
Усім доброго дня! Сьогодні також оновили стан оформлення паспорту моєму чоловіку
-
Доброго дня, підкажіть будь- ласка. Подаємось на продовження , я не працюю, тільки чоловік. Як написати просто unemployed? Дякую
-
Спасибо!!
-
То есть четко по списку, верно? И образование тоже не нужно.
-
В мене подача 20 .11.23. здав біометрію. Був дозапит на мілітарі,а 3 тижні тому був дозапит на свідоцтво про народження родича(через якого подавався).