PR CUAET
-
Не відомо як буде після 31 березня 2025, тому всі хто по програмі Cuaet подають заявки до кінця березня.
-
Моніторингу собі на здоров’я, теж саме питання, а вам що до людей , які подались або подаються по гум?)
-
Дякую🌷
-
Я поки не працювала писала, домогосподарка
-
все пізнається у порівнянні. у більшості і цього немає. згадую номер з квн з цього приводу: дай 20 гривень, хочеться на день народження погуляти: Перший: — ну, звідки,Микола? я сам не їв цілий місяць, а мої діти два! Дмитро, а ти? Другий: — Ні, нічого не вийде, ні, ти розумієш-до мене завтра прийдуть гості, а в мене з їжі лише таблетки парацетамолу і все. Третій: — Та у вас буде бенкет!
-
Доброго дня! Допоможить, будь ласка, я знахождусь в Канаді з work permit та хочу оформити visitors visa для неповнолітніх дітей, може є якийсь гайд? Не можу зрозуміти чи я повинен подавати аплікацію від власного імені, чи робити їм окремий кабінети та подавати окремо?
-
Дуже Вам дякую!
-
после такого письма на следующий день должен уже быть OWP.
-
От ми тоже купили рік назад з думкою ,якщо не отримаємо PR,то здаватимемо,так запевнив ріелтор,в тепер виявляється без PR неможна здавати в рент(((і в мене паніка,що буде,бо тільки подаємо (
-
У вашому кабінеті ви робити заявку від імені вашої дитини, тільки вкінці заявки підписуйте своїм прізвищем і імʼям
-
Це до вас ще нормально я була тиждень тому і такого вислухати від консула, бидло