PR CUAET
-
Можна написать
-
Наврядче, у мене АОР - червень, 2 портал - січень...
-
Ми вчора отримали AOR о десятій ночі за 7 серпня.
-
В чаті написали.
-
Вони продали компанію Customer service відсутній
-
👁👁 EL🇺🇦🇨🇦 [948819285] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 24/01/2025 17:32.
-
Ну діло було так У мене в кредитки закінчився термін придатності Був налаштований автопеймент Звичайно шо вони не змогли стягнути кошти Я намагаючись вирішити ситуацію скинула свій воід чек дебит рахунку Від них ніякої відповіді Потім через тиждень лист Що вони спробують стягнути суму якщо не вийде - страхування буде скасувано Я думаю ну і слава Богу Зробила нову страхівку Писала їм листи про всяк шо хочу скасувати негайно поліс Через додаток Писала безліч листів на емейл Дзвонила і годинами як дурочка надіялась що вони візьмуть трубку Я бачила безліч відгуків що купу людей в схожій ситуації Ну і тут думаю оке Мабуть вже скасували І ось вчора з мене стягнули 800 дол З дебит акаунту І жодної відповіді на лист Я написала вчора в банку скаргу Сподіваюсь кошти мені повернуть і заблочать їх назавжди )))
-
Грудеееень 🔥🥳🥳🥳
-
Дякую. Ми подалися 1 жовтня тобто мені ще чекати і чекати😢
-
Я працюю страховим брокером , але онліа це direct writer і вони працюють з брокерами В них були агенти які продавали їхні послуги Як саме ви намагались скасувати страховку ?
-
надеюсь, что и ноябрь не забудут добить
-
Чекаю від жовтня