PR CUAET
-
Переїзд до Рурал не варіант. Багато містечок не хочуть приєднуватися до програми Rural renewal stream. Я з такого. Багато приєдналися, але вже призупинили прийом кандидатів.
-
Друзі 21 листопада подавалась на паспорт дитині в Оттаві 4 роки, заплатила за конверт щоб відправили в Вінніпег. Паспорт прибув DHL в консульство 16 грудня і все.. тиша.. Минулого тижня написала їм імейл чи зможуть відправити? Щось змінилось.. знаю що забирати в Торонто і едмонтоні треба було особисто ще й слот ловити… Слот також на півроку вперед? Паспорт закінчується в травні у малого.. Переживаю і не дуже розумію що робити
-
так
-
Доброго дня, скажіть хто подався по AIP, чи одразу були такі, хто одразу не сплатив за біометрію? І чи був у вас дозапит на оплату?
-
Моїм дітям 13 і 15. Я питала консула чи можу сама прилетіти за паспортами, бо дорого всім. Теж з Вінніпегу. Сказав, що старший мав би бути, але можете самі приїхати. Бо розуміє що не близько
-
Добро дня, Чи хтось подавався з подовженим паспортом? Скажіть будь-ласка чи не було ніяких проблем? Дякую
-
Чи хтось подавався з подовженим паспортом? Скажіть будь-ласка чи не було ніяких проблем? Дякую
-
Пока нема аор заявку не видно в системі офіцерові? Якщо він захоче зрівняти зараз заявку на work permit і PR аплікацію?
-
Доброго дня, скажіть будь ласка як було у вас - спочатку заплатили а потім заповнили форму чи заповнювали форму а потім заплатили?
-
Дякую за розʼяснення. Нам як раз цей варіант і треба (менше 6 місяців), особливо якщо в іншому немає різниці то так і зробимо.
-
Усім доброго дня! Підкажіть, якщо в тому році вже подовжували WP, в цьому році теж можна це зробити? І чи відрізняються кроки? Дякую!
-
Коли паспорт буде виготовлено, тоді потрібно оплатити доставку дхл, і відправити заяву і квитанцію на електронну пошту в консульство. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
Оплата в кінці
-
Как в своей аппликации написать письмо офицеру например про медкомиссию где нажать надо?
-
Підкажіть будь ласка При оформленні паспорта у консульстві Як замовити доставку DHL? Дякую
-
Так
-
Скажіть хто нещодавно забирав паспорт в Оттаві - чи є визначені дні і години?
-
У вас Торонто?
-
Я сплачувала одразу, але запит на біометрію мені досі не прийшов - 4,5 місяці після AOR уже
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
400961/408134
less than a minute ago