PR CUAET
-
Де саме переводити дату? Не можу зрозуміти 🤷♀️
-
У нас схожа ситуація,але в дитини до серпня 2025(((буду в червні за 2 місяця продовжувати і одразу подавати на візітор,вроді не обов'язково до 31 дітям,бо вони прив'язані до наших ворк пермітів!тобто продовжуєте в одразу на основі продовженого і загружкного вашого ворк перміту подаєте на візітор дитині
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, чи можна продовжити дійсний закордонний паспорт в Оттаві? Це треба слот ловити теж ?
-
А на які дати можливо зловити слоти ?
-
Мені поки що не прийшов
-
Так, там в кінці де завантажувати анкету, а в іншому вікні потрібно додати фото перміту
-
Этот год выборов - ничего в эмиграции не получится, единицы на удачу. Просто отдохнуть в этом году нужно, с 2026 года через полгода когда новая власть заработает - вступить в новые правила игры. Этот год улучшить свои навыки, язык подтянуть, кому-то ненавистную работу сменить на то что нравится и год отработать - есть время перестроиться и набраться сил.
-
Всім доброго ранку! Маю запис на 26 лютого, знаю , що за місяць має приходити лист , щоб підтвердити запис, але ще нічого не надійшло. У когось таке було?
-
Дякую, є
-
Я вас розумію ,сама переживаю,дитина йде в Kindergarten з вересня,мала можливість брати слот в листопаді,і не взяла,а тепер уже все ((((