PR CUAET
-
1. Перед тим як нажимати на кнопку «записатись на візит» на е-консул змінюєте часовий пояс Канади на український. 2. Потім на сайті е-консул нажимаєте «записатися на візит». Заповнюєте всі дані і перед натисканням кнопки «далі» змінюєте дату в налаштуваннях на якусь у лютому 2025р та час 23:59. 3. Коли наступає 00:00 нажимаєте кнопку «далі» для пошуку вільних слотів. Зʼявляються слоти на серпень. Вільні підсвічуються блакитним кольором.
-
Роблю все по інструкції,але нічого не виходить.
-
Ви авторизувались в дії по канадському часовому поясу чи по українському? Це важливо
-
Підкажіть будь ласка Щоб отримати в консульстві дитині ID картку ( нац. паспорт), який був оформлений в Україні, необхідно обов'язково їхати у консульство ? Чи можна подати заяву на отримання ID та квитанцію о оплаті онлайн ? Дякую
-
Дякую
-
У мене так само з телефону
-
З телефону я проходжу авторизацію в дії і все сторінка так і вісить що потрібна авторизація…не можу зайти
-
Я так само
-
Ви на е-консул з телефона заходили? Чи з компа?
-
Так, можна, треба вказати свій сін та інші дані.
-
Вітаю, фото на ворк перміт - чи треба робити нове фото зараз, чи фото річної давності ок? Ніби раніше була вимога 6 міс для фото, зараз ніби не бачу
-
Підкажіть будь ласка Щоб отримати в консульстві дитині ID картку ( нац. паспорт), який був оформлений в Україні, необхідно обов'язково їхати у консульство ? Чи можна подати заяву на отримання ID та квитанцію о оплаті онлайн ? Дякую