PR CUAET
-
Express Entry, Онтаріо. 2 дорослих + дитина. Жовтень 2023 - Реєстрація на порталі EE 9.02.2024 - отримання LMIA 8.03.2024 - запрошення на номінацію від провінції 16.08.2024 - отримання номінації 26.08.2024 - вибірка на федеральний рівень 13.11.2024 - здача біо 10.12.2024 - finale decision 6.01.2025 - e-CoPR 15.01.2025 - отримано пластик на всіх членів родини Медицина була зарахована попередня. Жодних дозапитів не було, бо при подачі на федеральний етап подали і сплатили все, що тільки можна, щоб уникнути дозапитів і розтягування часу.
-
Чи треба добавляти фото common-law в заявці на WP?
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка якщо відмова в візі США була через півроку ПІСЛЯ подачі заявки на PR (UKR family reunion), AOR немає, чи є необхідність подавати інформацію до IRCC? Якщо так, то яким чином?
-
Всім доброго дня, хочу запитати чи можна з порушенням військового обліку поруч із QR Code написано звертатися до консульства за послугою, а саме за поданням на новий закордонний паспорт? Дякую
-
Я в 6 ранку готова когось вбити. Ненавиджу ранні підйоми. Вам - респект ❤️
-
Підкажить будь ласка На яку почту ? Дякую
-
Можна на електронну пошту відправити заяву і квитанцію про оплату.
-
Якщо у вас є недавнє фото до 6 міс, то додавайте його. (з мого досвіду: два роки тому подавала на change conditions restrictions на цьому ж порталі, то додала фото яке робила у Польщі на pesel документи. Результат - wp тоді отримала). Та якщо не лінь, то зробіть у сервісі фото на документи, теж підійде.
-
OINP HCPS?
-
Вітаю. Хочу написати безмежне дякую людині, яка написала як ловити слоти і поділилася цією інформацією, коли саме змінилася система (12 листопада). Дякуючи Вам, і тому що слотів було на пів року, я маю паспорт. Інакше не бачити мені його як власних вух. Всім бажаю отримати паспорти з найменшими нервовими втратами.
-
код зформував у ДІЯ
-
На пошту того консульства, де ви потім будете ваші документи забирати особисто. Я ж не знаю яке консульство до вас найближче 🤷♀️ на сайтах консульства є актуальна електронна адреса і інструкція як замовити доставку :)
-
Так, наприкінці лютого відкривається
-
Я плачу налоги 1к в месяц и не сижу на пособия, как и все украинцы в азыанные беженцами - совсем не беженец, пашу, как никогда не пахала так как оплачивать ну но все по счетам и правительство заявляет, что я должна вернуться на родину так как здесь у меня временный статус - поработать.