PR CUAET
-
Вітаю, ми робимо переклади для PR, напишіть в особисті
-
Не можу вам підказати - ми не подавался для школи. На мою думку цього не потрібно - оскільки стаді перміт дадуть вашій дитині на основі вашого ворк перміту. І це не залежить по CUAET ви чи ні. Але можливо хтось подавав і вам підкаже чи писали.
-
Десь є чеклист зі списком всіх необхідних документів. Там написано, що мають перекладатись самі дипломи/атестати + додатки. Єдине що, як я розумію, якщо у вас 11/12 класів, то ви додаєте атестат про повну середню освіту, а той, що за 9й клас, просто не показуєте
-
-
🚨🇨🇦Ontario: Нова імміграційна програма – Ontario REDI ___________________________ 🇨🇦У січні 2025 року Онтаріо запустило нову пілотну програму імміграції – Ontario Regional Economic Development Immigration (REDI). Ця програма спрямована на підтримку економічного зростання в малих містах і сільських регіонах провінції. 🇨🇦Хто може подати заявку? Основні вимоги: 🍁Пропозиція роботи від роботодавця в одній із визначених громад. 🍁Відповідність критеріям програми (кваліфікація, досвід, рівень мови). 🍁Бажання проживати та працювати в регіоні Онтаріо, включеному до програми. 🇨🇦Які регіони Онтаріо беруть участь у REDI? Пілот охоплює малі міста та сільські громади, зокрема ті, що мають демографічні та економічні труднощі. Детальний список регіонів буде оновлюватися на сайті програми. Наразі це: 🍁Lanark County 🍁Leeds and Grenville 🍁Sarnia-Lambton 🍁City of Thunder Bay 🇨🇦Яка квота на цю програму? На 2025 рік 200 номінаційних місць з потоків «Job Offer» Програми імміграції провінції Онтаріо (OINP) виділено для кожної з чотирьох партнерських громад. 🇨🇦Які галузі мають найбільший попит? 🍁Охорона здоров’я 🍁Будівництво 🍁Сільське господарство 🍁Логістика 🍁Технології 🇨🇦Які переваги програми? 🍁Спрощена процедура імміграції. 🍁Підтримка від місцевих громад. 🍁Можливість отримати постійне місце проживання в Канаді. 🇨🇦Чи можна подати заявку без пропозиції роботи? Ні, для участі у програмі обов’язково потрібна пропозиція роботи від роботодавця у визначеному регіоні. 🇨🇦Скільки коштує подача заявки? Збір за подачу заявки становить 1,500 CAD. Також можливі додаткові витрати, наприклад, на мовні тести та переклади документів. 🇨🇦Як подати заявку? 🍁Знайти пропозицію роботи від роботодавця у визначеному регіоні. 🍁Перевірити відповідність вимогам програми. 🍁Подати заявку через Ontario Immigrant Nominee Program (OINP). 🍁Очікувати рішення від провінції. 🇨🇦Коли стартує програма? Прийом заявок розпочався у січні 2025 року. Програма діятиме протягом року або до заповнення квоти. ______________________ Підписуйтесь на нас, щоб бути в курсі всіх оновлень www.instagram.com/reel/DFYOvQrJj70/?igsh=Z3JnZHJ0YzRxOHdj #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #імміграціявканаду #Імміграція2025
-
Я виїхав до війни на постійне проживання , маю відповідну печатку в паспорті, але не знаю, що робити, щоб оновити паспорт :(
-
Я вчора ввечері, як бути 🤷🏻♀️ не знаю
-
Языковые тесты, которые мы принимаем Вы можете сдать любой из этих утвержденных языковых тестов: Английский CELPIP: Канадская программа индекса уровня владения английским языком Вам необходимо сдать тест CELPIP-General . IELTS: Международная система тестирования английского языка Вам необходимо сдать тест IELTS General Training . PTE: Тест Пирсона по английскому языку Вам необходимо сдать тест PTE Core . Французский TEF Canada: Тест по французской оценке TCF Canada: Тест на знание французского языка
-
Моя щира повага усім тим,хто, справді тікаючи від війни, опинився в Канаді без нічого і має душевні,матеріальні і будь-які інші ресурси" лізти з шкіри",намагаючись відповідати запитам якоїсь економічної програми ,конкуруючи з тими,хто від початку готувався до імміграції саме по ній.
-
Скажіть будь ласка, чи буде підходити ця програма для помічника вихователя CCA? Громада, дуже потрібна ваша порада. Адже я якраз в пошуку роботи помічника вихователя, але якщо це не підходить для цієї програми то поки ще не пізно я би могла трохи змінити напрям. Адже за віком я не проходжу по інших програмах експрес ентрі, Тому як Бога Святого чекаю 31 березня. Щоб знати куди рухатись, бо дуже розраховую на цю програму