PR CUAET
-
Вибачте, що знову вас турбую. Як додати рядки до форми 5562. Донька вмістила 13 рядків. Ще прикріпила витяг скріншоти на 2 сторінки про перетини між США і Канада ( їздила щотижня на навчання ) . А треба додати ще 5 рядків. Може вона не вірно заповнює подорожі: наприклад летіла в Україну на 20 днів, то вона вказує і Польщу і Мюнхен ( всі транзити) в так же в зворотному напрямку . Може одноденні транзитні країни не треба вказувати?
-
Так.Паспорт і копії,також ідентифікаційний код,або копію.На сайті є перелік документів.
-
Вітаю, писали вам вже в особисті
-
Добрий день.Хто тут адміністратор чи модератор?Напишіть мені,будь ласка
-
Доброго дня , чи потрібно мати український паспорт, для подачі на новий закордонний паспорт ?
-
Доброго дня всім! У мене запитання по ворк перміту. Якщо були нещодавно у Європі пару днів і зараз хочемо робити ворк перміт, чи потрібно заново проходити мед.огляд? Заздалегідь дякую!
-
Ні, просто думала за вас. Сподіваюся з'явиться
-
Відміняли рейс, ночувала в Мюнхені, та і в Варшаві була 2 дні
-
Добрий вечір, Воркшоп: Подача аплікацій до університету – легко та зрозуміло Плануєш вступати до університету, але не знаєш, як заповнювати аплікації? Ми підготували воркшоп, на якому ти дізнаєшся: ✔️ Як правильно заповнити аплікацію крок за кроком. ✔️ Що врахувати, щоб підвищити свої шанси на вступ. ✔️ Як уникнути поширених помилок. 🎉 Сюрприз для учасників! Під час воркшопу ми проведемо розіграш, і 6 щасливчиків отримають повністю оплачену подачу аплікації до університету! 📅 Дата: 8 лютого 🕒 Час: 11:00-12:30 📍 Локація: #100, 10578-113 Street NW Edmonton, AB T5H 3H5 Участь безкоштовна! Реєстрація обов’язкова. Посилання на реєстрацію docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6LTg5CypqPtgFYDYuITC46vQJo4lilfSGjE-w_1LPbfhwfA/viewform?usp=header 🗨️ Маєш запитання про процес подачі документів? Ми будемо раді відповісти на всі твої запитання під час воркшопу! Приходь, дізнавайся більше та зроби перший крок до своєї мрії! 🚀
-
Я також основний і не вийшло.
-
Дякую, як хтось подавав для школярів, підкажіть, будь ласка.
-
Буду вдячна , всім хто підкаже як все вмістити в формі 5562 про Travel