PR CUAET
-
Approved in principle
-
В прикріплених є повідомлення, що на американсько-канадському кодоні більше не видаюють перміти.
-
Дивно, але в мене нічого немає на пошті.
-
Цей код приходить на пошту, на яку ви реєструвалися.
-
Поділюсь своїм досвідом виготовлення довідки про несудимість в консультстві України в Торонто (2275 Lake Shore Blvd W #301) Довідки приймають з 13ї год. Я прийшла в 11ій, зайняла загальну живу чергу. В 13ій черга розділяється на три: довідки (крайня ліва) і дві праві - паспортні питання. З собою мала: 1. Money transfer payable to the Consulate General of Ukraine in Toronto на суму 80 cad (термінова довідка). Робила у відділенні свого банку, 5хв часу 2. Роздрукований витяг про несудимість з Дії (повний, для подання до установ іноземних держав) 3. Заповнену анкету з сайту посольства toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5468-criminal-record-check 4. Оригінал паспорту Оскільки довідка була термінова, отримала в той же день, але потрібно було почекати годину часу
-
Навіть якщо не претендує на ПР то повинні виконати вимоги
-
Флагполінг відмінили ще до нового року.
-
Правильно, у неї був серпень. Лютий + 6 міс= серпень. Логічно так. Я хотіла теж починати ловити в лютому, мені потрібен був серпень, вересень, на крайній випадок жовтень. Думала встигну з три місяці(лютий, березень, квітень). А коли зайшла ознайомитись з процесом, побачила, що в кінці січня уже на вересень бронюють. Я була в шоці. Скористалася Вашою інструкцєю (гадаю та дівчина теж), але ж я розуміла що якщо зараз всі почнуть вимагати від консульств підтвержень, це добром не закінчиться...
-
Я теж так думаю,що то дуже круто заяву везти з Вінніпегу 😳
-
Вітаю. Допоможіть розібратись з входом в IRCC. Він хоче якусь двофакторну автентифікацію. Я раніше лише логін і пароль вводила. Пристрої не змінилися.я не розумію де той код узяти 😔
-
Це немає значення. Офіцери на американсько-канадському кордоні не видають ворк перміти. Це так вирішив уряд Канади, бо це призводить до черг на кордоні.
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, як записатися до консульства на подачу документів для продовження закордонного паспорту, якщо немає ані дії, ані будь яких застосунків що пропонує інструкція на сайті посольства. Можливо будо таке питання, вибачте, продублюйте відповідь! Дякую 🙏
-
Ви про те, щоб відправити квитанцію та заяву в консульство? Мені там працівниця сказала емейлом. А яка в них пошта?