PR CUAET
-
Те ж саме, відправила квитанцію в Едмонтон і тиша. при чому Оттава відповіла в той же день.
-
Працівниця мені сказала емейлом відправити. Але хтось вище написав звичайною поштою, не знаю, може і так і так спробувати? Ще маю питання, ідентифікатор сесії це ж той номер, за яким ми відслідковуємо паспорт, так?
-
Дивлюсь зараз вимоги на сайті, там пише, що треба особисто в консульстві подати заяву та квитанцію. Чи вже зараз так не приймають?
-
-
Дякую за відповідь. Можливо, ви зможете мені підказати. Ми отримали запит на заповнення пропущеного періоду роботи у формі IMM0008. Скажіть, будь ласка, чи правильно я розумію, що мені потрібно заповнити форму, роздрукувати, підписати, відсканувати та надіслати? Ніяк не можу знайти інструкції з цього питання. Дякую за вашу допомогу
-
-
Скажіть будь ласка, а ця довідка буде вже з перекладом чи окремо перекладали?
-
Ищем иммиграц консультанта для одной консультации. Пожалуйста, отзовитесь или дайте контакт. Спасибо!
-
Доброго дня всім. Підкажіть будь ласка. Я записалася на чергу на новий паспорт в грудні за посиланнями в групі в телеграм. Щойно прийшла дата 28.07.2025 і підтвердження заявки. Я це успішно зробила. Але тепер я хочу зробити запис на малого на оформлення закордонного паспорта, і мені пише, що у вас є вже один запис. Якщо ви створите новий, ви перезапишитесь в нову чергу. Я ввожу всі свої дані, і ставлю галочку "на дитину", ввожу додатково його дані. Але це повідомлення з знаком оклику дуже мене непокоїть.)) Я можу додати ще один запис в чергу на дитину без видалення мого чи ні?