PR CUAET
-
В лютому 2022 тут ще не було україньців
-
Ааа ок, дякую!
-
Да так и есть ,мыслей много в голове ,то я уже получать собралась ,а забыла ,что ж ещё податься осталось🙈😳это так минутка юмора в это не простое время!но в целом да ,ещё и не подавались ,только зарегистрировались в резерв + и хотели купить слот,так как в очередь встать не получается!и вот понеслись мысли(
-
Тобто коли я відправлю першу,то з'явиться можливість створити іншу аплікацію правильно?
-
По ідеї так. Я заповнювала спочатку собі, відправила, потім синові
-
Гроші можна повернути самим, подавши запит. Це швидко та просто
-
Тому я вирішив податись і побачити, що до чого. Як воно буде просуватись - буду тут інформувати.
-
Подали на федеральний рівень у кінці вересня 2024. Які місяці зараз отримують AOR? Цікаво як довго ще чекати. Дякую.
-
Є я вас скину
-
Ну, я ж зараз не P.Eng працюю. Два роки тому, мне взяли як Maintenance Mechanic на виробниче хімічне підприємство. А рік тому, звільнився мій босс і я взяв на себе всі технічні питання виробництва. Тепер я і переговори веду з постачальниками і підрядниками, і організовую перенос обладнання із цеха в цех через весь Калгарі, і насоси ремонтую власноруч 😂 А ось, що робить P.Eng я не знаю. Якщо це проектування, то це не моє. А якщо завод побувати комусь треба у чистому полі, то звертайтесь 😎
-
Але по факту 44 тисячі номінацій на на 10 років вперед черга