PR CUAET
-
ПМЖ - це Не громадянство! Щоб отримати паспорт Канади,треба прожити в країні якийсь час,здати екзамен на громадянство,англійську чи французьку мову .Почекати десь рік ,поки отримаєте. Це реальні цифри
-
Змішане це ті які оформляли документи і отримували документи в іншій країні Не змішані це які оформляли і отримували документи в Україні
-
Доброго ранку, є паспорт до 2029 року, є віза і ворк перміт до 2026 року (виданий одразу на 3 роки), чи можна продовжити ворк перміт? чи це функція тільки для тих у кого був перміт не на повні 3 роки, в звʼязку з закінченням паспорта? Хтось вже продовжував 3 річний перміт?))) чи це з області фантазій
-
1) Які етапи проходження процедури виїзду на ПМЖ в Україні? 2) Чи є які-небудь особливості для тих, хто нещодавно оформляв виїзд на ПМЖ? 3) Які документи необхідні для виїзду на ПМЖ, і як їх краще підготувати? 4) Які можливі труднощі або нюанси можуть виникнути під час процесу оформлення? 5) Чи може хтось поділитися особистим досвідом та корисними порадами з цієї сфери? 6) Цікаво дізнатися досвід інших, щоб полегшити процес виїзду на ПМЖ.
-
Это одно и тоже на разных языках…справка из МВД/МЗС - это вытяг из дии плюс еще одна печать (мокрая). Они же и ставят апостиль. Такая справка требует только перевода, не требуется ее переделывать или заверять в консульстве.
-
Нет, такая справка не требует консульського участия Только перевод
-
Це хто такі, змішані ті не змішані?
-
Прошу вас не плутати змішане і не змішане українців Я відносуся до не змішених Українців тому в мене такі проблеми
-
Я пишу те що є і мені фантазії і придумувати бо знай що не потрібно То є мої такі великі проблеми що це правда і дійсно так є
-
І зламають облікові записи