PR CUAET
-
Тут покажу всі документи А потім полізуть шахраї
-
Я у тюб не дивилася і мені дія сказала щоб я підтвердила громадянство України і переробила документи І юридично у мене документи в дії не дійсні і не є громадянка України
-
Всі документи мої не дійсні все одно треба на живо робити до адвоката
-
Да да, и принудительная стерилизация с ампутацией ног родственникам😁
-
Ви зараз в якій країні перебуваєте? Які у вас є українські документи (дійсні та недійсні)? Які документи вам потрібно зробити і для чого? Я вас безкоштовно проконсультую.
-
Онлифанс вам в помощь 😄
-
Надрукуйте мені гроші щоб я могла заплатити адвокату і зробити нові всі документи Бо в мене кишені пусті
-
Пошукайте бюрократії в України Бюрократії послухали Росією Проте що я не взяла російське громадянство і паспорт Бюрократії видалили з України
-
Дякую
-
Створена імміграційним консультантом Канади українського походження
-
Те що зараз спілкування
-
Яка група?
-
Звідки та група?
-
Я вже передумала і не буду зв'язатися зі бюрократією
-
Писати як курка лапою — це ж вираз такий, а не образа. Що ви як малеча
-
Помилки видає клавіатури і не потрібно на когось казати що вона не грамотна або куряча лапа або бачила таких і так всяко що бо знай
-
То йдіть на свіже повітря, зайспокійтеся трохи, все буде у вас добре. Можу вам сказати, що будь-які бюрократичні труднощі можна подолати, це взагалі не те, чим треба перейматися. Живі, не хворієте, дах над головою та їжа є — ви вже у набагато вигіднішому стані ніж багато інших людей.
-
Іду снідати через дві години