PR CUAET
-
Підскажіть, будь ласка, щодо списку документів для номінаціі від Альберти по АОС. Я бачу те, що потрібні паспорти, перміти, пруф освіти, мови, роботи та і все. Але, наприклад, нещодавно бачив відео про те, як отримати довідку про несудимість для пр у Альберті, також чув про це від друзів, але у списку не бачу. Це для федерального етапу або я дурень та треба вчитись вже нормально інфу гуглити?
-
Всем привет. Заявка моей мамы "уже стартонула🚀", сегодня вечером отправила🙏🇺🇦. На её почту сразу пришло письмо о том, что "Ваша заявка на ПМЖ успешно подана"☺️😋. Ждём-с теперь присвоение АОR🥹🧐. Оплату сделала полностью включая и биометрию: итого $1170 за одного взрослого🤑💸💰. Всех обнимаю и хочу поблагодарить создателей и участников этой группы за коллективную помощь 🙏🙏🙏🙏❤️😘😘😘, без Вашей помощи я бы "накрутила" такое, что потом бы разгребала бы долго и печально😶🌫🫣🫨😓😭😬🤧. Всем украинцам желаю, чтобы их роднулички получили PR-CARD🇨🇦 как можно скорее🙏🙏🙏🙏🇺🇦❤️
-
Щиро дякую
-
Так. А один із витягів ще й короткий був
-
Добрий вечір. Таке питання звідки ви взяли інформацію що до отримання Confirmation of Permanent Residence (COPR) не можна міняти NOC? До прикладу подався по програмі Alberta opportunity stream ( там вказано 12 місяців з останніх 18) виконав всі умови вже і відправив документи на розгляд. Чому не можна після цього міняти NOC ? Адже для подачі на PR виконано вимоги програми вже ?