PR CUAET
-
Я отримала три різні сорти на трьох дітей із черги, всіх по-доброму прийняли в один день, два інші сорти відмінила
-
Також питання чи є у когось остання інформація з приводу того, що там за магічний час та день коли слоти хоч теоретично можуть бути наявні ? Таке відчуття що треба реально магію підключати щоб їх знайти 🧙
-
Погортайте трохи вище ☝️ залишали візитку.
-
Скажіть хтось хоч раз отримав якісь новини з цієї черги очікування? Чи на це краще взагалі не розраховувати?
-
Ви хоча б напишіть місто. У нас в Калгарі не можна
-
Ну просто чудеса якісь, я не уявляю скільки ж це людей має туди звертатись, щоб навіть через 4 місяці не можно було записатись 🥲
-
Дякую. Я їм у Едмонтон вже годину дзвоню, бо ці ігнорщиці не відповідають ні на імейл ні на телефон
-
В Альберті не дають. Завжди завидувала США , що там собі любого лікаря можна по відгукам і рейтингу вибрати
-
Нічого не отримала ні я ні партнер.
-
Дякую за інфу
-
В них консультації по телефону одна година тільки середа, четиверг, пʼятниця. Але навіть тоді я не додзвонилася жодного разу. В інші години можна навіть і не витрачати свій час.
-
Друкуєте заяву, у шапці пишете кому і від кого (консульству від ПІБа у Родовому відмінку). 21-го січня мій статус оновився на "документ виготовлено, та не доставлено", і я одразу оплатила DHL. 22-го січня я відправила імейл у консульство (заява + квитанція) і у той самий день відправила за 20 баксів швидкою доставкою по Едмонтону з трек номером заяву і квитанцію у консульство Едмонтона. Досі ігнор. Паралельно написала 3 імели дипломатичною англ мовою, щоб дізнатися інфу про трек номер. 5-го лютого додзвонилась у консульство, мене погодували "завтра-ком", що усе зроблять до 7-го лютого Зараз знову дзвоню Писатиму і дзвонитиму далі, поки у них не згорить телефон від перегріву.