PR CUAET
-
Так , це дуже важко очікувати . В мене 70 день сьогодні очікування на ECOPR :) . Бачу вони середину листопада закривають ,і частину щасливчиків (які вже чекають більше 90 днів ,а саме середина жовтня ) . Через 20 днів подзвоню їм ,бо реально якось супер довго все .
-
То не до вас я хверталась а до того посту де йшлося про відмову сімейній парі які мали сталий побут і квартиру у Польщі.І за цю всю роботу консультант взяв 15000 тис.,я думаю людям було б цікаво до кого не треба звертатись.Але я бачу ви вже мабуть видалили той пост,тільки чому незрозуміло , все будо про гуманітарну програму і посилання було на цю ж групу.
-
Ми додавали. Питань не було додатково
-
В 2025 році технології вже настільки розвинуті, що створити сайт, де буде прозоро видно вільні місця та проста форма реєстрації не є неможливим чимось. Але краще зробити все таємно, і дати можливість пройдисвітам встанлвлювати прогоами, які виловлюють всі вільні місця за секунду і потім їх продають по 300 доларів. 😒
-
ви отримали аор перед тим як прийшов цей лист?
-
Доброго дня. Не знаю, куди тут своє питання задати, може хтось підкаже. Я отримав візу W-1 з позначкою «WORKER» по CUAET. З України тільки 2 місяці тому виїхав з дружиною та маленькою донькою. Ми з дружиною подавались на CUAET окремо, ще до того, як зустрілись. Вона так і не отримала «запрошення» на вклейку візи. Одружились вже після того, як я отримав візу. Тепер же нам всім треба чи треба було б оновити свої дані в анкетах. Питання: 1) Чи є якась можливість зробити дружині з донькою візи і разом вʼїхати до Канади? Можливо треба було б спочатку роботодавця знайти чи щось ще? 2) Чи можна нам намагатись емігрувати в Канаду по якійсь програмі? Чи не будуть питання до того, що ми подавались окремо на CUAET і що у мене є віза дійсна до літа 2026 року?
-
Подскажите NOC Помощник бухгалтера в строительной компании
-
також бачила багато грудня. На цьому етапі вже як повезе. мені здається. Був один нещасний з жовтня, взагалі незрозуміло, як він ще не сидить під ірсс від відчаю)
-
Цікаво, знаю багато людей , яким відмовили. У чоловіка була онкологія , були в різних лікарів і в лікарнях, не дозволяли вибрати. Аналогічно у мене проблеми з серцем, не дають вибрати. Сказали, що програма сама вибирає і направляє . Єдине, що до гінеколога Кравченко можна звернутися, але туди направлення не потрібно. До яких лікарів вам особисто дозволили звернутися за вашим вибором? Я в Калгарі
-
Hanna Я нічого не видаляю, в принципі. В мене немає часу сидіти і читати всі повідомлення і чистити гілку. Щодо вашого «повідомлення»: як і вчора у гілці Відмова/General я, від імені адміністрації каналу, дуже прошу ваш уважно читати повідомлення і відповідати на relevant ones, особливо, якщо в них міститься «відгук/пропозиція». В іншому випадку ваші дії можуть створити досить неприємну ситуацію, що ми не бажаємо бачити в цьому чаті. Ваші повідомлення видалені ботом. Гарного дня.
-
Передивіться всі форми пдф . В одному з них є
-
Через пару тижнів, чоловіку через місяць
-
Ну дивіться, немає такого, що щось «треба» Є можливість продовжити Загалом, якщо ви можете це зробити - чому б ні. І на що саме ви хочете чекати?
-
Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, хто замовляв доставлення паспорта через DHL до Торонто й вже отримав. Чи приходить якесь сповіщення, що МВС передали документ на відправку? Чи просто чекати, коли зʼявиться статус «доставлено»? Якщо було якесь попереднє повідомлення, через який час отримали, поділіться досвідом. В мене сплачено доставлення 22 січня й тиша, поки що.