PR CUAET
-
Так
-
Вітаю. У мене таке питання відносно TFSA. У мене у дитини visitor record, я звернувся до Service Canada щоб отримати SIN для дитини щоб відкрити tfsa. Там мені сказали що треба робити work permit or study permit з нотаткою eligible for employment. Підкажіть хто на цьому знається, як той TFSA відкривається, чи дійсно потрібний sin для дитини чи якось можна на себе це зробити…
-
Думаю, що зараз сама цікава статистика жовтень 23- лютий 24 , щоб розуміти хоч коли перейдуть активно до подач 2024 року)
-
Dec 9 только что Dec 12 CEC Jan 2 Nov 27
-
Добрий день, якщо у дітей-підлітків є і візітор рекорди і ворк перміти, то треба всі продовжувати чи тільки ворк? Вони будуть вчитися у школі, ворк перміт оформлювали про всяк випадок. Дякую
-
-
В случае продления TRP заявка на WP подаётся одновременно с заявкой на TRP в бумажном виде. В случае подачи с просьбой одобрить новый TRP скорее ситуация такая же. В вашем случае после 27.02.2025 вы не сможете работать пока вам не одобрят TRP и WP. Но здесь в группе предлагали схему подать кроме бумажной заявки ещё онлайн заявку на продление WP, чтобы сохранился статус пока рассматривают заявление. Может вам и есть смысл подать, но решение могут вынести и через месяц. И это будет отказ с учётом, что срок действия паспорта закончится. Кроме этого ещё наверняка могут написать, что вы должны покинуть Канаду.
-
Добрий день. Усім. Питання хто подається на візу дитині ? Стара віза expired. Дано- в доньки є ВП, 15 років. І коли я відповідаю на анкету на початку, Я обираю - що буде вона робити -study. Тоді видає ось таке. Раніше було по іншому. Медікал екзамен був , зараз поміняли. Хтось так вже подавався ? Як я розумію для Proof of PAL/TAL exception, я візьму інформацію з сайта ірсс і напишу explanation. Але стрьомному вже все з відмовами і косяками цих офіцерів.
-
18 днів після того, як відвезла в консульство заяву і вислала на пошту 3 рази.
-
-
Кому цікаво про помітку КУАЕТ. Я і чоловік отримали ворк перміти без поміток. Після кризової форми і дзвінка в IRCC сказали подавайте нову заявку, прикріпіть пояснювальний лист і посилання на сайт. Все було зроблено 22 жовтня. Після майже 4 місяців сьогодні відмова.
-
Доброго дня, Хто знає який процес для продовження паспорта дітям, потрібний запис? Бо чув що можна в живій черзі.
-
🚨🚨🚨🚨🚨 Будь ласка, ПРОХАННЯ розміщати ваші хронології тут також для створення database: t.me/prcuaet/117 Дякуємо, 🚨🚨🚨🚨🚨