PR CUAET
-
В середньому люди чекають 3 тижні на трек номер В основному вони взагалі не відповідають DHL сам надсилає трек номер, коли отримує паспорт
-
Ukrainian family reunification PR pathway Автор : Yuliia
-
Маємо портал 2 сьогодні! Подача 2023-11-03 Eligibility 2023-08-08 Portal1 2025-02-07 (відповіли тільки 2025-02-11, бо пропустили повідомлення, воно приходить на пошту апліканта, а перевіряли постійно пошту репрезентейтіва) Portal2 - 2025-02-13
-
Доречі якщо вибрати візітор в анкеті- на візу не дає опцію. Ще можна обрати ворк. Але дитина насправді якщо і буде працювати - то не відомо точно. Так от питання як краще написати ворк чи стаді? На ворк якщо обрати в анкеті , тоді виглядає так. Прямо дилема.
-
Доброго дня, чи приймають в Едмонтоні заяву на оформлення закордонного паспорта у осіб які проживають за межами теріторіальної належності ціеї консульської установи? Я живу в Квебеці. Чи можно подати заяву на відправку паспорта DHL разом з подачею заяви на оформлення нового зак. Паспорта? Чи це робиться потім?
-
Дуже дякую, бо я думала що ворк лише для праці
-
Доброго дня, У сина visitor records(2 роки було коли прибули до Канади). Планую навідати маму в Польщі. Знаю що при виїзді з Канади visitor records анулюється. Як син може заїхати до Канади знову? І як зробити новий visitor і чи це можливо? Дякую за відповідь
-
А скільки часу після здачі біометріі чекати на підтвердження
-
Вихід є у вигляді VR на підставі WP батьків після 31 березня, але дуже хотілося би отримати WP