PR CUAET
-
Дівчулі, всім привіт) Виїзжаю скоро з України, приймаю замовлення на Ozempic, Mounjaro та аналоги) Також можу: стiки, сигаpeти, ліки, продукти , косметику, та препарати для косметології (ботокс, філери та тощо) Також роблю процедури ❤️
-
По-перше, так, це не причина, на жаль. Повірте, я розумію, в мене така сама ситуація. По-друге, нема сенсу казати оператору на лінії, вони жодного відношення до офіцерів не мають. Це як жалітися касирам у костко на ціну туалетного паперу — не вони її виставляють.
-
Спасибо,вам что ответили.Ну вот если сроки есть,то и не поторопишь их.Я думала позвонить сказать,что дочка поступает и хотелось конечно,чтобы она училась как местный студент,но я думаю им все равно ,на мои желания .Они скажут ну чем мы поможем ,ждите и толку названивать,короче просто ок ще ждать
-
Тільки повернулася з консульства в Торонто. Їздили з дитиною за паспортом. Приїхали в 11.30. Були в черзі 3ті. (На видачу готового паспорту) В 11.40 консул спитала чи є хто за паспортами. Та почала видавати їх. Так що ми не чекали офіцних часів видачі.
-
Підкажіть будь ласка якщо на візу я заповнюю документи на себе і дитину 9 років я вказую себе як representative в цьому випадку і заповнюю ще форму IMM5476?
-
Офіційна статистика: на кінець лютого 2024 року 2800 аплікацій)) а Вы щось інше вказали трішки
-
Всі цифри дописувача не мають жодного відношення до офіційних, автор просто так назвала свою табличку. Окрім того, не зрозуміло чи мова в її аналітиків йде про кількість аплікацій чи осіб. Але звичайно для загального уявлення такі думки теж норм
-
Привіт bro, я 25 березня. Скоро отримаємо !